2016: een nieuw jaar

Posted on
2016 een nieuw jaar

2016 een nieuw jaarAllereerst wil ik je een heel gelukkig nieuwjaar wensen, want vandaag is het 31 december en de laatste dag van het jaar 2015. Vanaf vannacht 0.00 uur is het officieel 2016, een nieuw jaar vol nieuwe kansen.

Ik gun jou dit jaar het allerbeste: dat je helemaal jezelf mag zijn, dat je je doelen mag bereiken, dat je mag inzien dat niemand iets over je te zeggen heeft, dat je mag inzien dat jij met je intentie je eigen leven kan creëren.

Ik wil je dan ook uitnodigen om niet zomaar een nieuwjaarswens te doen of een voornemen te nemen. Dat gaat namelijk over hopen of over gedrag/gewoontes.
Besluit dat je dit jaar echt jezelf gaat zijn. Dat je jezelf gaat voelen. Dat je contact maakt met je intuïtie. Dat je jezelf prioriteit maakt en misschien boven al: besluit dat jij je dromen waar kan maken.
Er is namelijk niks onmogelijk. Het enige wat onmogelijk is, zijn de dingen waarvan jij denkt dat ze onmogelijk zijn.

Wat kun je volgend jaar van mij verwachten?

Volgend jaar wordt een spannend jaar voor mij op een goede manier. Vanaf 11 januari begin in weer met nieuwe webinars en in februari voeg ik daar de LifeMasters aan toe. Dit zijn webinars voor mensen die de ‘meester’ over hun leven willen zijn. Die vanuit hun eigen kracht en intentie willen leven en vrij willen zijn van blokkerende overtuigingen.

Je kunt van mij volgend jaar verwachten dat ik blijf groeien, dat ik blijf ontwikkelen en dat ik veel nieuwe dingen voor jou ga ontwikkelen.
Volgende week komt bijvoorbeeld de cursus intuïtieve ontwikkeling online.

Je kunt van mij dagelijks twee artikelen op de site verwachten die je ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling of die je gewoon een goed gevoel geven. Een afwisseling tussen bewustwording en gewoon genieten.

Je kunt van mij verwachten dat ik mezelf blijf en dat ik trots ben op jou als persoon.
Ik ben je onwijs dankbaar dat jij mijn artikelen leest en gewoon omdat jij er bent op deze aarde.

Ik wens je een top 2016 en een hele fijne dag.

Warme groet,
Scarlet

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.