Hulp van de engelen ontvangen of vragen

Posted on
Hulp van de engelen ontvangen

Hulp van de engelen ontvangen. Engelen zijn liefdevolle lichtwezens die er ontzettend graag voor ons zijn. Ze willen ons graag helpen als we vastlopen en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vaak doen ze dit ook zonder dat wij het merken. Ze respecteren ons namelijk als mens en daarmee ons leven. Als we niks vragen, dan doen ze het minimale wat ze kunnen doen, zodat wij onze keuze vrijheid behouden.
Dat maakt het ook zo belangrijk om gewoon om hulp te vragen aan de engelen als je het echt nodig hebt. Dan kunnen ze namelijk veel meer voor je doen, want je geeft zelf aan dat het mag.

Voel je ook alsjeblieft niet tot last als je om hulp vraagt. In de wereld van de engelen bestaat geen tijd en geen ruimte. Het is dus niet zo dat ze een ander niet kunnen helpen omdat ze jou aan het helpen zijn.
Voel je dus niet schuldig en maak juist dankbaar gebruik van de liefde van de engelen. Dat is het beste wat je kunt doen, zowel voor jou als voor de engelen die er graag voor je zijn.

Hulp van de engelen ontvangen: hoe vraag je om hulp?

Hulp vragen aan de engelen is gelukkig helemaal niet zo moeilijk. Je kunt dit alleen al doen met je innerlijke stem door in je gedachte om hulp te vragen.
Het is wel zo dat het nog beter werkt als je vraag hardop uitspreekt of opschrijft, want zo maak je het tastbaarder.

Als het lijkt alsof je geen hulp ontvangt

Jouw hulpvraag wordt altijd gehoord en er wordt altijd wat mee gedaan, alleen niet per se op de manier die je zou verwachten of waar je op zou hopen. Engelen kunnen namelijk geen geld op je bankrekening storten en ook geen mensen veranderen.
Hun energie is zacht en liefdevol en bestaat daardoor meestal uit geven van energie of aanwijzingen.

Daarom is het zo belangrijk dat je je ogen en hart openhoudt als je om hulp vraagt. Let juist op die allerkleinste dingetjes, want daarin gaat de hulp van de engelen schuil.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Colette says:

  Hai Scarlet
  Kan ik alles aan de engelen vragen?
  En zou jij mij kunnen vertellen hoe het er voor mij de aankomende tijd uit gaat zien?
  En hoe het zal gaan in de liefde? Zal er nog een kans bestaan dat ik een kindje krijg?
  Warme groetjes Colette

  1. Scarlet says:

   Hey lieve Colette,

   Je kan zeker alles vragen aan de engelen. 🙂

   De rest van je vragen kan ik helaas niet beantwoorden op deze manier. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.