De werking van bertrandiet

Posted on
bertrandiet

Bertrandiet dat ook wel bekend staat als Tiffany Stone is een edelsteen die je verbindt met boven en je eigen paranormale gaven versterkt.

Deze steen begint allereerst met het weghalen van blokkades in geest en energiesysteem die te maken hebben met je eigen spiritualiteit. Daardoor word je spirituele pad steeds helderder. Je voelt en weet dus steeds beter welke stappen je wilt zetten om verder te komen.

Daarnaast versterkt bertrandiet je paranormale gaven. Dit betekent dat als jij een aanleg hebt voor helderziendheid, deze gaven aangezet en versterkt wordt. Als je een aanleg hebt voor een andere gaven, dan wordt deze ook versterkt.

Door deze twee werkingen van bertrandiet wordt jouw verbinding met boven ook steeds sterker. Dit bekent dat je bijvoorbeeld veel beter met je gids kunt communiceren, maar ook je verbinding met de engelen wordt versterkt.

De kleur van bertrandiet

Bertrandiet is een steen die meerdere kleuren bevat. Meestal is dit een combinatie van de volgende kleuren: paars, wit, geel, blauw en bruin.

Werkgebied

Blokkades doorbreken, contact versterken met je gids, verbinden met boven, gaven versterken, spirituele pad zichtbaar maken

Chakra’s

derde oog chakra en kruinchakra

Te combineren met

Bergkristal en seleniet.

Sterrenbeeld

Deze steen is niet gekoppeld aan een specifiek sterrenbeeld, maar gaat meestal wel goed samen met de watertekens.

Verzorging

Bertrandiet heeft niet zo heel veel nodig en kan op heel veel manieren geladen en gereinigd worden.
Je kunt deze edelsteen het beste opladen door hem een nachtje in het maanlicht te leggen, maar even afspoelen onder koud water is dus ook gewoon goed.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.