Ik en mijn gaven

Posted on
ik en mijn gaven

ik en mijn gavenIk en mijn gaven. Van de week kreeg ik een super waardevolle mail in mijn mailbox met 3 krachtige vragen die ik eigenlijk graag met iedereen deel. Juist zodat jullie ook van mijn spirituele ontwikkeling kunnen leren. 🙂

vraag 1: hoe lang weet jij al dat je gaven hebt?

Dat weet ik eigenlijk al mijn hele leven. Ik nam dingen waar en vond dat normaal. Toen ik erachter kwam dat het niet normaal is heb ik me daar niks van aan getrokken.
Het is wel pas in de laatste jaren van de middelbare school gekomen dat ik besloot ze echt te gaan ontwikkelen. Ik wilde er meer mee kunnen. Eerst voor mezelf. Ik vond en vind de energetische wereld gewoon fijn.

vraag 2: wanneer besloot je er iets mee te gaan doen?

Dat kwam dus vlak erna. Door het oefenen, merkte ik dat ik echt iets kon. Ik heb een doel en dat is mensen gelukkig maken, inclusief mezelf. Toen ben ik er dus echt voor gegaan en ondanks dat veel mensen bij mij denken dat het vanzelf is gegaan, is het juist heel hard werken geweest en heel veel oefenen, fouten maken en inzetten.

vraag 3: heb je misschien ook tips voor mij om iets met mijn gaves te kunnen gaan doen?

alle adviezen zijn zeer welkom
Het allerbelangrijkste is dat je je eigen intuĂŻtie haarfijn leert te herkennen en daarmee gaat oefenen. Heel veel oefenen en vragen aan je intuĂŻtie leren stellen en leren herkennen hoe die ‘antwoord’ in je gevoel. Daar ligt echt de basis in.

Ik en mijn gaven: extra tip!

Het is natuurlijk hartstikke leuk om te lezen over mijn gaven, maar ik heb juist cursussen gemaakt om jullie te ondersteunen in het ontwikkelen van jullie eigen gaven.

Als jij zelf met je gaven en intuĂŻtie aan de slag wilt, heb jij wellicht iets aan een van deze cursussen.
Kijk maar even bij de cursus over je intuĂŻtie en die voor het geven van readingen.

0 Reacties

Reageren

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen