Intuïtie bij ziek zijn: heeft mijn intuïtie gelijk?

Posted on
intuïtie bij ziek zijn

intuïtie bij ziek zijnHallo lieve Scarlet,
De artsen hebben mijn man verteld, dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Hij heeft wel die verschijnselen. Maar ik denk dat het iets anders is. Elke keer als ik naar hem kijk, denk ik ‘ nee, het is iets anders’. Als dat zo is kan er misschien aan gedaan worden. Ik heb zo met hem te doen.
Wat moet ik bij mijn intuïtie bij ziek zijn?

Met lieve groet,
Anoniem

Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve Anoniem.

Dank je wel voor je vraag over intuïtie bij ziek zijn.
Je geeft zo’n belangrijk iets aan: ‘het is elke keer als in naar hem kijk’. Dit geeft al aan dat het elke keer je eerste reactie is en dat bevestigd even dat het ook om je intuïtie gaat.
Als jij voelt dat het iets anders is, is het zo belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat. Misschien zit er wel een andere factoor bij of is er een onderliggende oorzaak.
Een second opinion is altijd mogelijk en heel belangrijk.

Ga ook zelf intuïtief zoeken wat het nog meer zou kunnen zijn of wat er mee kan spelen. Als je dit intuïtief doet, kun je hele bijzondere dingen ontdekken.

Ik ben natuurlijk geen arts en kan ook geen medische uitspraken doen, dus dat doe ik voor de rest ook niet. Dat is de taak van artsen, maar een ding weet ik wel en dat is dat je gevoel volgen enorm belangrijk is. Zeker als het gaat over een medisch traject.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.