De energie van vandaag: je staat los

Posted on
je staat los

Je staat los, tenminste zo voelt het vandaag en daar krijg je een onrustig gevoel van. Het voelt alsof de steun die je blijkbaar toch in je rug had, nu ineens weg is. Daardoor besef je ook dat die steun er was.

Dit voelt niet fijn. Het voelt onwennig, een beetje eenzaam en ook een beetje treurig. Daarnaast reageert je buik hier ook weer op.

Je gevoel klopt: je staat los

Je gevoel klopt ook, je staat los vandaag. Je gids heeft namelijk een stapje terug gedaan en ook andere energetische wezens zullen minder aanwezig zijn.
Dit is nodig voor de volle maan van morgen. Je wordt namelijk uitgenodigd om je eigen persoonlijke proces aan te gaan, een transformatieproces.
Dit proces kan eigenlijk alleen op een zuivere manier plaatsvinden als je alleen met je eigen energie te maken hebt, daarom sta je dus nu los.

Jezelf ervaren

Door de energie die er nu is en door de energie die er komt, kun je jezelf beter zien en ervaren. Hierdoor kun je jezelf weer verder laten groeien. Je kunt je eigen blokkades op gaan ruimen of juist je gaven gaan ontwikkelen. Vandaag ben je vrij om te kiezen.

De vraag is dus: wat ga jij vandaag met deze energie en ruimte doen?

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.