Volle maan van september: transformatie

Posted on
volle maan september 2016

De volle maan van 16 september is de maan van transformatie. De afgelopen weken is er al het een en ander in gang gezet. Zoals de ontlading die een aantal dagen geleden heeft plaatsgevonden en de uitwerking die die had.
We hebben een paar dagen gehad om daarvan te herstellen en in die dagen begon deze energie van de maan al te werken.

De transformatie van de volle maan van 16 september

De transformatie van deze volle maan heeft alles te maken met spirituele transformatie. Je wordt uitgenodigd om naar jezelf te kijken en jezelf te zien zoals je diep van binnen bent. Je kunt deze dagen daardoor ook makkelijker contact maken met je onderbewustzijn en je ziel.

Het ontwikkelen van je gaven

Het nodigt je daarnaast uit om je gaven verder te ontwikkelen. Daar is deze energie zeer geschikt voor. Probeer daarom eens bewust dingen te zien en te voelen of dingen door te krijgen.
De komende dagen is het extra makkelijk en helder.

Contact maken met je gids

Door de energie van deze volle maan is het ook makkelijker om contact te maken met je gids. Als je al heel lang contact wil maken met je gids, dan is dit het juiste moment om het te proberen.
Dit kun je bijvoorbeeld heel goed doen met behulp van een meditatie.

Daarnaast kun je ook ontspannen op een stoel gaan zitten en in jezelf vragen of je gids contact met je wil maken. Heb hierbij veel geduld en twijfel niet aan wat je dan ervaart of hoort.

De aartsengel Michael

De aartsengel Michael is heel erg sterk aanwezig tijdens deze transformatie. Je kunt hem aanroepen als je merkt dat je moeite hebt met de transformatie.
Hij zet je weer met beide benen op de grond en helpt je helder te denken. Wees dus niet bang om om hulp te vragen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.