Jezelf leeg voelen. Leegte is soms ook goed

Posted on
jezelf leeg voelen

jezelf leeg voelenJezelf leeg voelen. Leegte is waar we soms bang voor zijn. Leegte is eng en slecht. We moeten ons goed voelen. Die druk kan soms echt zo hoog zijn. Je moet positief zijn, je moet je goed voelen en je moet blijven knokken tegen alle negatieve dingen in jezelf.

Zo werkt het alleen niet. Je kunt niet continu high/hoog zijn. Je kunt niet continu jezelf in het hoge trillingsniveau houden. Je kunt daar wel lang heel positief zijn en je goed voelen, maar het hoeft niet altijd.

De werkelijke kracht van in balans zijn en jezelf zijn zit daar namelijk helemaal niet in. Jouw werkelijke kracht zit hem in jezelf volledig accepteren. Het accepteren van je minder leuke kanten zoals angsten en onzekerheden. Het omarmen van leegte en ‘slechte’ dagen. Juist dan kom je er achter dat jezelf leeg voelen heel goed kan zijn.

Leegte geeft namelijk ruimte. Deze ruimte en stilte is ideaal om jezelf te observeren en analyseren. Het is ideaal om even tot rust te komen en je energiesysteem de tijd te geven om zich te herstellen.
De werkelijke functie van jezelf leeg voelen is jezelf de tijd geven om je ‘energiepotjes’ bij te vullen.

Vaak komt er na leegte dan ook juist een spirituele transformatie, maar dat kan er alleen komen als jouw leegte de ruimte geeft en omarmt. Als je tegen je leegte gaat vechten en gaat irriteren, blijf je vaak in je eigen leegte hangen.
Leegte is dus juist goed, omarm het en je zult heel veel profijt hebben van je lege gevoel. Zet het in voor jezelf om te herstellen en jezelf te leren kennen.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.