Jouw eerste reactie is zeer waardevol!

Posted on
eerste reactie is waardevol

eerste reactie is waardevolJouw eerste reactie is zeer waardevol. Het geeft namelijk letterlijk weer wat je intuïtief van iets vindt zonder dat dat door je gedachtes beïnvloed is.

Dat onze intuïtie zeer belangrijk is, daar zijn we het denk ik wel over eens. Dat het goed is om bij de meeste mensen en situaties te weten wat je intuïtie erover te zeggen heeft, kunnen we daaruit concluderen.
Het leuke is dat je eerste reactie vaak , eigenlijk altijd, een rechtstreekse reactie is vanuit je intuïtie. Het is nog niet aangepast door je gedachtes of emoties, het is puur je eerste instinctieve reactie.

Dit is enorm waardevol! Maak er daarom een uitdaging van om elke keer op je eerste reactie te letten en deze in jezelf op te slaan voor je verder gaat denken en voelen. Onthoud je eerste reactie en blijf er ook trouw aan.
Als jij iemand in de eerste instantie niet vertrouwt, dan hoef je diegene daar nog niet daarop te beoordelen, maar je mag wel voorzichtig zijn. Dat is je goed recht dat je hebt gekregen op het moment dat je geboren werd. Gebruik dit recht en wees niet te naïef als je instinctief geen goed gevoel bij iemand had.
Oordeel niet tot je bewijs hebt of iemand wel of niet te vertrouwen is, maar wees wel voorzichtig.

Ga uit van je eerste reactie en vertrouw op je intuïtie. Dat scheelt je een hele hoop onrust en misschien ook wel een hele hoop ellende.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.