De kenmerken van een witte heks die stiekem verborgen is

Posted on
de kenmerken van een witte heks

De kenmerken van een witte heks. Een witte heks is een man of een vrouw die eigenlijk meer moois op deze wereld kan doen dan de meeste anderen denken. Het is iemand die met behulp van de natuur, energie en dingen als kruiden en edelstenen waanzinnige dingen kan bewerkstelligen. Natuurlijk wel met de meest liefdevolle en goede intentie.

Alleen om dat deze dingen nog steeds heel erg raar gevonden, verdiepen heel veel witte heksen zich niet in deze kant van zichzelf. Sommige vinden zelfs hun eigen interesses raar en schamen zich er een beetje voor. Dat zijn de witte heksen die stiekem verborgen zijn. Zij zullen zich helemaal herkennen in het onderstaande lijstje. Daarnaast zullen witte heksen die al wel wat meer met hun gaven bezig zijn zichzelf natuurlijk ook hierin herkennen.

De kenmerken van een witte heks die stiekem verborgen is

  • Een sterke verbinding met de natuur hebben. Witte heksen die voelen de natuur om het zo te omschrijven. Ze voelen het leven in de bomen en planten, de energie. Ze hebben soms stiekem zelfs het gevoel dat ze met de natuur communiceren op een dieper niveau.
  • Ze zoeken toch ook altijd even naar een natuurlijk remedie voor hun problemen. Ze voelen zich daar beter bij en meestal werken natuurlijke remedies ook effectiever bij hun.
  • Witte heksen hebben vaak een sterke verbinding met stenen. Ze voelen dat de stenen iets doen, ze hebben energie en die brengt iets moois met zich mee.
  • Ze zijn gek op kruiden en planten. Ze hebben daar een goed gevoel bij en kunnen daarmee niet alleen dingen heel lekker laten smaken, want ze weten (gevoelsmatig) ook welke werking een kruid heeft.
  • Ze hebben het gevoel dat er meer is dan we zien. Misschien bestaat magie niet zoals in sprookjes, maar ze geloven wel in manifestatiekracht. Beter gezegd: als je er echt in geloofd, kun je er ook voor zorgen dat het gebeurd.

Meestal heeft een witte heks ook een hele sterke intuïtie waarmee ze vaak haarfijn aanvoelen wat iemand nodig is. Maar hiernaar luisteren is voor verborgen heksen vaak heel moeilijk.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.