3 leuke manieren waarop je orakelkaarten kunt gebruiken

Posted on
manieren waarop je orakelkaarten kunt gebruiken

Manieren waarop je orakelkaarten kunt gebruiken. De meeste mensen die met kaarten werken, gebruiken ze om er complete leggingen mee te leggen of om juist af en toe een kaartje te trekken. Je kunt echter nog veel meer leuke dingen met je kaartenset die de rest van de tijd in de kast ligt. Daarom ga ik je in dit artikel vertellen hoe ik mijn orakelkaarten voor mezelf gebruik.

3 leuke manieren waarop je orakelkaarten kunt gebruiken

1. Voor een dagelijks inzichten en onderwerpen om over te filosoferen

Ik ben gek op nadenken en filosoferen. Dat is voor mij een manier om steeds meer te ontdekken en mezelf uit te dagen. Het geeft gewoon heel veel inzichten en deze gebruik ik ook weer in mijn blogberichten.

Deze vorm van nadenken is ook gewoon goed voor een mens, want het geeft je geen ruimte om te piekeren.

Het is alleen heel lastig om iedere keer zelf een onderwerp te bedenken en daar komen de boodschappen van kaarten dus heel goed bij van pas. 🙂

2. Om op een andere manier tegen een probleem of persoon aan te kijken

Je hoeft kaarten echt niet alleen te gebruiken om te achterhalen wat de uitkomst van een situatie gaat zijn of om advies te vragen van de engelen. Je kunt ze ook gebruiken om jezelf uit te dagen een situatie of persoon vanaf verschillende kanten te bekijken.

Je trekt gewoon een aantal kaarten met je gevoel en vanuit de boodschappen die erop staan ga jij naar de situatie kijken. Wat heeft het thema van de kaart met de situatie te maken en kun je dat thema meer toepassen in de situatie?
Als je dit met een aantal kaarten doet, kom je even helemaal los van alles wat er speelt.

3. Uit verschillende sets een kaartje trekken

Ik heb ongeveer 5 soorten orakelkaarten in huis en het is ontzettend leuk om achter elkaar uit een paar sets een kaartje te trekken. Juist omdat je dan meestal een aantal keer dezelfde of een aansluitende boodschap krijgt. Zo heb ik bijvoorbeeld 3 keer het kaartje ‘verbind je met de natuur’ getrokken en dat ben ik toen ook gelijk maar gaan doen.

Dit is heel fijn als je echt iets hebt waar je meerdere keren bevestiging bij nodig hebt.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.