Met welke gedachte word je wakker? Wat is het eerste wat je ‘s ochtends denkt?

Posted on
met welke gedachte word je wakker

met welke gedachte word je wakkerMet welke gedachte word je wakker? Wat denk je als eerste als je ‘s ochtends wakker wordt? Ben je jezelf daar bewust van? En wat voel je als je wakker wordt?

Dit heeft je zoveel te vertellen over hoe het werkelijk met je gaat en geeft je inzicht in de dingen die je onbewust en bewust bezig houden.
Dit geeft je zoveel inzicht in jezelf en maakt je bewust van de dingen die je mag veranderen om gelukkiger te worden of juist van de dingen die je al goed doet.

Met welke gedachte word je wakker? Denk positieve gedachtes in de morgen

Daarnaast kun je heel veel in je eigen hoofd en gevoel veranderen door je gedachtes ‘s ochtends te sturen naar leuke, positieve en motiverende dingen.
Denk aan al die dingen die goed gaan en waar je dankbaar voor bent. Stel een haalbaar en positief doel voor jezelf voor die dag. Bijvoorbeeld dat je op zijn minst een keer heel hard wilt lachen of dat je een leuk gesprek gaat hebben met een collega.
Als je dit doet, zul je merken dat je dagen met een ander gevoel beginnen en zoals ze zeggen: ‘een goed begin is een halve werk.’

Sluit je dagen positief af

We kunnen er ook nog een schepje boven op doen. Wat zou er gebeuren als je ‘s avonds ook even nagaat waar je dankbaar voor bent en wat er goed gaat in jou leven en in de wereld?
Wat als je nog even de tijd neemt om te fantaseren en jezelf leuke dingen voor te stellen.

Dan begin je je dagen goed en sluit je je dagen goed af.
Je creëert dan een steeds fijnere positieve cirkel voor jezelf.

Natuurlijk is dit altijd even makkelijk en zeker in het begin niet. Het is zeker lastig als je echt niet lekker in je vel zit nu, maar als je doorzet en er echt voor gaat, zul je het effect gaan merken en dan kun je jezelf dankbaar zijn voor je eigen inzet.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.