Mijn ervaring met andere dimensies

Posted on
andere dimensies

andere dimensiesMijn ervaring met andere dimensies. Dat er meerdere dimensies zijn, daar is bewijs genoeg voor. Ik bedoel de energetische wereld is er al eentje van en daar hebben al zoveel mensen contact me gehad. Bijna iedereen heeft namelijk wel iets gezien: een overleden opa of oma bijvoorbeeld.

Maar in dit artikel wil ik namelijk nog een stapje verder gaan. Een weekje geleden heb ik namelijk een zeer bijzondere andere ervaring gehad.
Normaal als ik de energetische wereld zie, dan zie ik entiteiten ik kleur, ze zijn alleen wat fletser dan ‘levende’ mensen.
Vorige week zag ik wat anders. Ik had er al wel eens van andere over gehoord en ook mijn gids vertelde me dat het universum nog groter was dan de wereld waar ik nu contact me had.
Ik zag namelijk schimmen en dat was nog niet zo erg, maar het was meer dat ze een andere vorm hadden dan ik gewend was. Ze waren niet van ‘hier’ en ook niet van de energetisch wereld.
Ik raakte volledig in trance en voelde dat dit compleet los stond van onze wereld. Dit voelde zoveel verder weg en zo….rustig.
Het was ook niet eng, het was vredig en prima. Er kwam een schim op me af en begroette me denk ik. Ik herkende de lichaamstaal en de houding/gebaren niet. Het voelde alleen heel welkom.

Toen plots was het weg. Ik was weer terug op het fietspad en de andere dimensie was weg.
Het is dat ik al zo gewend ben aan de energetisch wereld, anders had ik mezelf voor gek verklaard.
Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen zien en ervaren en het was ook zeker niet de eerste keer.

Deze schimmen en het gevoel uit andere dimensies heb ik al 3 keer eerder mogen ervaren. Geen enkele keer was eng, elke keer was vredig.
Ik deel dit dan ook met jou, omdat jij misschien ooit een soortgelijke ervaring hebt gehad, maar er niks mee kon. Dan kun je er nu misschien je rust mee vinden.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.