Meditaties voor meer zelfvertrouwen

Posted on
meditaties voor meer zelfvertrouwen

Meditaties voor meer zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is een van de basisvoorwaarden voor een gelukkig en fijn leven, daarom heb ik voor vandaag 2 meditaties geselecteerd die helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik hoop dat er een tussen zit die jou bevalt en die jij lekker vaak kunt luisteren om je eigen zelfvertrouwen te ondersteunen.
Naast het mediteren, wil ik je graag nog 5 andere tips geven om meer zelfvertrouwen te krijgen:

  1. Kijk elke avond terug op de dag en geef jezelf complimentjes voor de dingen die je goed hebt gedaan of waar je trots op bent.
  2. Probeer elke dag liefdevoller tegen jezelf te zijn. Met name in de dingen die je tegen jezelf zegt in je hoofd.
  3. Maak jezelf bewust van het feit dat er altijd mensen zullen zijn die je niet mogen en dat er ook altijd mensen zullen zijn die je wel mogen en dat dat dus totaal losstaat van wie jij bent en wat jij doet. Dat heeft alleen maar te maken met een ‘klik’ hebben.
  4. Sta eens in de zoveel tijd eens stil bij de dingen die je in je leven al bereikt en overwonnen hebt en bij hoe waardevol je werkelijk bent.
  5. Let op je lichaamshouding. Zorg ervoor dat je rechtop staat en zit, gewoon recht vooruit kijkt terwijl je schouders ontspannen zijn en je ademhaling diep is.

Meditaties voor meer zelfvertrouwen: be confident in yourself

Zelfvertrouwen, zelfliefde en een beter zelfbeeld

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.