Mijn ontwikkeling in de spirituele wereld? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Mijn ontwikkeling in de spirituele wereld

Mijn ontwikkeling in de spirituele wereldHoe verloopt mijn ontwikkeling in de spirituele wereld? Daarmee bedoel ik niet mezelf alleen, maar welke veranderingen zou ik kunnen brengen in de toekomst voor andere persoon? Voor vrienden of zelfs onbekenden.

Mijn ontwikkeling in de spirituele wereld: Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag. Ik heb het gevoel dat jij sowieso al een hele sterke energie van je zelf hebt en ook al zou je dat niet hebben, dan nog zou je heel veel kunnen betekenen voor de wereld.
Hoe verder jij je namelijk ontwikkelt in bewustzijn en spiritualiteit, hoe meer je energie verandert.
Deze veranderende energie pikken andere mensen op en beïnvloed hun ook. Sommige zullen dit heel fijn vinden en andere iets te confronterend en dat zal je merken aan hun houding naar jou.
Daarnaast kan je jouw nieuwe wijsheden gaan delen. Dat zit hem meestal in die kleine dingen die je zegt tegen familie en vrienden, maar ook in de dingen die je schrijft op Facebook en misschien later ook een eigen blog.

Al die dingen creëren een rimpeleffect die je zelf niet altijd kunt zien. Zeker omdat heel veel mensen niet aan je zullen terugkoppelen wat je met ze doet. Soms is het voor hun zelfs ook onbewust, maar de effecten zijn er wel.
Je maakt mensen bewuster, geeft ze net het zicht op die andere mogelijkheid en soms geef je ze alleen een goed gevoel.

Hopelijk beantwoord dit je vraag een beetje 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.