Persoonlijke veranderingen [Vrijdag Vragendag]

Posted on
persoonlijke veranderingen

persoonlijke veranderingenPersoonlijke Veranderingen. Sinds kort voel ik de neiging om dingen te veranderen, vooral aan mezelf. Zo ga ik over anderhalve week mijn haar kort laten knippen, naja, korter in ieder geval. Ook heb ik sterk het gevoel dat ik mijn kleding kast wil uitpluizen en nieuwe dingen wil aanschaffen. Het liefst zou ik alles wat in mijn kast hangt weg doen en helemaal opnieuw inrichten. Ik vraag mij heel erg af waar dit vandaan komt. Voor de rest gaat alles super in mijn leventje; heb sinds kort een vast contract op m’n werk, ben heel gelukkig met wat ik heb, en in mijn relatie gaat ook alles super. Enig idee waar mijn ‘drang’ voor verandering vandaan komt? Mijn dank is heel erg groot 🙂 Xx

Scarlet’s antwoord op de vraag over persoonlijke veranderingen

Dank je wel voor je vraag!
Ik krijg gelijk het gevoel dat het komt omdat het juist zo goed gaat. Het voelt alsof je onderbewustzijn recent nog wat troep uit je systeem verwijderd heeft. Gewoon wat dingetjes die nog dwars zaten. Het voelt ook alsof er ineens iets geklikt is om de energie van anderen wat meer uit je systeem te houden.
Hierdoor ben je in een transformatie proces gekomen. Je bent oude energie aan het opruimen. De energie die nog in de uiteinde van je haren zit en die nog in je kleren zit. De energie die daar nog in zit, past niet meer en mag dus weg.

Je zult ook gaan merken dat je iets bewuster wordt, dat je intuïtie sterker wordt en dat je je grenzen beter gaat aangeven.
Eigenlijk is dat dus alleen maar goed 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.