Waarom mogen mensen mij niet [Vrijdag Vragendag]

Posted on
waarom mogen mensen mij niet

waarom mogen mensen mij nietWaarom mogen mensen mij niet? ik ben 56 jaar alles is zo aan mij aan het veranderen, maar de vraag is waarom mensen mij niet moeten of mogen? ik sta voor iedereen open, voor mij is ieder gelijk, toch doe ik veel goed en steeds word ik naar beneden gehaald. Ik ben spontaan, zorgzaam en sta open, maar toch neemt iedereen afstand of mensen doen mij pijn.

Waarom mogen mensen mij niet? Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag! Mijn eerste gevoel is dat jij een verschrikkelijke spiegel voor mensen bent. Zonder dat je het bewust doet, maak jij hun bewust van hun eigen tekortkomingen, daardoor worden mensen onzeker en daardoor doen ze zo.
Het is eigenlijk niks tegen jou, maar juist tegen hunzelf gericht. Niet dat dat zo fijn is hoor.

Het allerbeste wat je voor jezelf kunt doen, is nog meer aan je zelfvertrouwen gaan werken, waardoor je soms eerder je grenzen aan zult gaan geven, omdat je het gedrag van mensen dan toch iets meer in de gaten houd en eerder de deur dichtdoet.
Dan zal dit minder voorkomen en komt er ook ruimte voor mensen die je echt waarderen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.