De regels voor succes volgens bekende mensen

Posted on
de regels voor succes

De regels voor succes. In dit artikel wil ik heel graag de wijsheid van andere mensen met jullie delen en niet zomaar van je buurman of buurvrouw, maar mensen die ook echt succesvol zijn op deze wereld.

Het is echt even fijn om voor deze video’s te gaan zitten en de regels voor succes volgens deze bekende mensen tot je te nemen. Sommige kunnen namelijk best raken. Misschien laat je een aantal andere wel los, maar je kunt er in ieder geval wel veel voor jezelf uithalen. Ben je er klaar voor?

De regels voor succes volgens Marie Forleo

Deze zeer bekende Amerikaanse LifeCoach heeft een imperium opgebouwd met een eigen online tv-show en haar eigen bedrijf.

De 10 regels van succes volgens J.K Rowling

Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen hoe waardevol de tips van deze vrouw zijn. De schrijfster van de Harry Potter boeken heeft namelijk vele obstakels overwonnen om haar passie te kunnen volgen en haar dromen waar te kunnen maken.

De regels van Oprah Winfrey

Over deze vrouw wordt nog wel eens geroddeld en gelukkig kun je aan haar niet merken dat ze er zich iets van aantrekt, want deze Amerikaanse presentatrice heeft hele mooie dingen bereikt voor zichzelf en geeft dit door aan anderen.

De regels van succes van Barack Obama

Hier hoef ik denk ik niet zo heel veel over te zeggen. Dit is namelijk nu nog de president van Amerika.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.