[Vrijdag Vragendag] Minder in mijn hoofd zitten

Posted on
minder in mijn hoofd zitten

minder in mijn hoofd zittenHoe kan ik minder in mijn hoofd zitten. Ik merk dat het me af en toe echt verlamd.
Dat wil ik graag veranderen, zodat ik meer met mijn gevoel kan werken en minder vast zit.
Heb jij hier goede tips voor?

minder in mijn hoofd zitten. Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je vraag  ‘ Hoe kan ik minder in mijn hoofd zitten?! Omdat je ook gelijk zegt dat het je verlamd, is het voor mij gelijk een teken dat je in beweging mag gaan komen.
Het voelt namelijk voor mij alsof je niet alleen in je hoofd zit, maar je gedachtes ook vastlopen als een plaat die vastloopt en daardoor steeds hetzelfde stukje herhaalt.
Het is je echt aan te raden om te gaan wandelen op een moment dat je zoiets voelt. Als je ergens over loopt te piekeren of als je je verlamd voelt. Dan kom je steeds beter in je eigen stroming terecht en kom je steeds meer uit je hoofd.

Check gedurende de dag ook bij jezelf hoe je je voelt. Probeer er woorden aan te geven. Hiermee geef je aan je onderbewustzijn aan dat je gevoel belangrijk voor je is en je hier meer mee wilt werken.

Daarnaast blijft het een goed trucje om op je ademhaling te focussen, dit is heel fysiek en heeft veel met je gevoel te maken. Maak er een gewoonte van om regelmatig te checken hoe je ademhaling gaat en maak die gelijk lekker diep naar je buik toe.
De laatste tip die ik je graag meegeef is je buik met veel liefde gaan behandelen. Daar zit je gevoelscentrum als je je handen daar legt en je aandacht daarnaartoe brengt, maak je ook steeds meer van je gevoel los. Dat is precies wat je wilt hebben als je minder in je hoofd wilt zitten.

Laat je me even weten wat bij jou heeft gewerkt? Fijne dag!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.