3 misvattingen over een lichtwerker zijn

Posted on
de misvattingen over een lichtwerker zijnde misvattingen over een lichtwerker zijn

Misvattingen over een lichtwerker zijn. Het is zo waanzinnig om te zien dat steeds meer lichtwerkers opstaan en hun wijsheid verspreiden. De wereld heeft deze mensen nodig die anderen een hart onder de riem steken en ons universele bewustzijn vergroten. Er zijn echter ook misvattingen over hoe je een lichtwerker moet zijn en daar wil ik een paar van met je bespreken.

3 misvattingen over een lichtwerker zijn

Je moet een eigen praktijk hebben

De meest vervelende misvatting vind ik dat je een eigen praktijk moet hebben om een lichtwerker te kunnen zijn. Soms wordt hier zo de nadruk op gelegd dat het bijna lijkt dat je alleen maar anderen mag ‘helpen’ als je een eigen praktijk hebt.

Dit is natuurlijk helemaal niet waar. Een lichtwerker zijn gaat om het verspreiden van licht en wijsheid. Het gaat over naar mensen luisteren en ze ondersteunen in hun persoonlijke groei. Dat kun je altijd en overal doen. Zelfs als je een boekhouder bent, een advocaat of een boer bent. Je kunt in en supermarkt werken en nog met je Zijn mensen ondersteunen.

Een lichtwerker zijn staat los van het beroep dat je uitoefent, dus doe je ding en verspreid daar je licht.

Een lichtwerker moet altijd van mensen houden

Nee, je kunt ook als lichtwerker mensen soms helemaal zat zijn. Lichtwerkers zijn namelijk ook maar gewoon mensen. Mensen met een missie, dat wel, maar ook maar gewoon mensen. Ze zijn niet heilig of perfect.

Je maakt als lichtwerker dan ook nog steeds fouten en soms kun je het net als iedereen ook even helemaal zat zijn. Soms schiet je ook weer even in je verstand en emoties en oordeel je over alles. Dat maakt je alleen maar een echt levend mens.

Een lichtwerker zijn is vermoeidend

Werken kost energie en ook een lichtwerker zijn is een vorm van werken, maar je hoeft niet moe te worden van je werk. Bezig zijn kan je namelijk ook heel veel energie geven. Wanneer het je voldoening geeft en je doet het vanuit je passie levert het je heel veel op.

Lichtwerkers hebben echter wel een valkuil en dat is dat ze over hun eigen grenzen een gaan en te weinig tijd voor zichzelf maken. Dat is wat ze moe kan maken. Dat is waar iedereen heel erg moe van kan worden.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

  1. Anne says:

    Ik ben het hier helemaal mee eens, maakt niet uit wat voor beroep je hebt of geen beroep, gewoon door er te zijn met/in wie je bent en jezelf te zijn op de werkvloer of in je privé, ook dan kun je je licht laten schijnen en zo anderen inspireren.

  2. Linda says:

    Heel mooi geschreven, veel herkenning, dankbaar werk. We zijn inderdaad ook gewoon mensen met onze eigen emoties zo nu en dan

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.