Mooie dingen moet je maken, niet alleen krijgen

Posted on
Mooie dingen moet je maken

Mooie dingen moet je makenMooie dingen moet je maken, niet alleen krijgen. Je kunt niet altijd blijven afwachten tot die mooie dingen je overkomen. Dan kun je soms lang wachten. Zeker als je niet in de juiste energie zit om die mooie dingen aan te trekken.

Je kunt veel beter die mooie dingen gaan maken. Jij weet namelijk het allerbeste wat jij mooi vindt, waar jij van geniet en wat jij nodig hebt.
Natuurlijk kost het energie om die mooie dingen op te pakken. Zeker niet als je gewend bent om te wachten tot ze gebeuren. Het is sowieso een omschakeling in je denken en al helemaal in je doen. Je moet namelijk de tijd en energie gaan vinden om die mooie dingen in je leven te krijgen.

Mooie dingen moet je maken. Welke dingen?

Nou misschien voel je je niet helemaal lekker door het weer en zit je te wachten tot de zon echt gaat schijnen. Dan kun je een mooi boeket kopen en er een mooi bloemstuk van maken. Dan haal je alvast een beetje van de lente in huis.

Misschien ben je wel wat moe en wacht je op nieuwe energie. Dan kun je dat laatste beetje energie dat je hebt verzamelen om die dingen te gaan doen die jou juist meer energie gaan geven.

Maar je kunt ook gewoon mooie dingen maken, omdat je van mooie dingen houdt. Je kunt naar een schildersworkshop maken om mooie schilderijen te maken. Misschien houd je niet van schilderen en wil je liever een mooi plaatje aan de muur. Ga dan lekker op internet zoeken en bestel een canvasdoek met die foto erop. Dat kan bij de meeste drukkerijen zoals drukwerkdeal en vistaprint. Gratis afbeeldingen kun je bijvoorbeeld vinden op Pixabay of Morguefile.

Misschien wil jij liever mooie en lekkere dingen kunnen klaarmaken. Dan kun je op YouTube zat recepten vinden die je ook kunt proberen te maken.

Mooie dingen moet je maken. Ga op zoek naar de mooie dingen die je wilt maken en wacht niet af tot ze op je pad komen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Alexandra says:

    Jouw doel is kenmerkend voor wie je bent lieve Scarlet en voor de taak die je gekregen hebt en met hart en ziel vorm geeft.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.