Wat kun je doen aan lichamelijke spanning?

Posted on
wat kun je doen aan lichamelijke spanning

wat kun je doen aan lichamelijke spanningWat kun je doen aan lichamelijke spanning? Hoe kun je omgaan met emotionele spanning en de spanning van anderen (als je hooggevoelig bent) die zich vastzet in je lichaam?

Emotionele spanning kan zich heel makkelijk omzetten in lichamelijke spanning, wat zich uit in allerlei klachten. Denk bijvoorbeeld aan nekpijn, zware benen, hoofdpijn en last van je rug hebben.

Wat kun je doen aan lichamelijke spanning?

Om lichamelijke spanning uit je lichaam te krijgen heb je echt even de tijd nodig. Het is er ook niet in een dag ingekomen en heeft dus ook meer dan een dag nodig om eruit te komen.

Wat je heel goed aan lichamelijke spanning zou kunnen doen is op YouTube meditatiefilmpjes op zoeken en deze meedoen of kijken of je yoga op kunt pakken. Dit kan eventueel ook via YouTube.
Natuurlijk werkt dit niet gelijk de eerste dag, daarom moet je er ook de tijd voor nemen 😉
Als je dit dagelijks of om de dag weet op te pakken en voor de rest goed op je ademhaling let, zul je steeds meer rust gaan ervaren en de spanning in je lichaam afnemen.

Als je nog even een zetje nodig hebt om te beginnen kan ik je heel erg aanraden om een van de volgende dingen te doen:

  • Een zakje met gedroogde lavendel in je slaapkamer leggen of een stoffen zakdoekje besprenkelen met etherische lavendelolie en deze in je kussen stoppen.
  • De edelstenen rozenkwarts en amethist samen bij je dragen.
  • even naar De Tuinen gaan of online een middeltje van A. Vogel bestellen die rustgevend is. (bijvoorbeeld Passiflora).

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.