De nieuwe maan van 18 november 2017: helderheid en emoties

Posted on
de nieuwe maan van 18 november 2017

De nieuwe maan van 18 november is heftig en dat is nog zachtjes uitgedrukt. De energie die deze maan meebrengt is namelijk heel diep. Je zou kunnen zeggen tot in de ziel.

Je wordt geconfronteerd met je eigen behoeftes, met name in relaties. Jij wilt meer verbinding, meer delen en je voelt je eigen eenzaamheid heel duidelijk. Als gevolg hiervan kan het heel goed zijn dat je ernaar verlangt om terug te trekken en dan maar alleen te zijn. Je wilt de controle terug, want door dit diepere gevoel gaan je emoties alle kanten op.

Natuurlijk is het zo dat naarmate je meer in balans bent, de maan minder invloed heeft, maar toch kan deze maan iedereen raken. En dat is oké, want de werkelijke uitnodiging is dat jij je meer mag verbinden met jezelf.

De nieuwe maan van 18 november zorgt voor helderheid

Als jij je namelijk terugtrekt in jezelf, kun je weer echt contact maken met jezelf. Je kunt je weer verbinden met jezelf. Je wordt dan gedwongen om echt je eigen gevoel weer te voelen en daardoor contact te maken met je intuïtie.

En juist dat deel van jou, je intuïtie, geeft zo ontzettend veel duidelijkheid. Het opent je ogen en helpt je alles in je leven te begrijpen. Het helpt je mensen en relaties te begrijpen en ook situaties te begrijpen. Je intuïtie laat je jouw eigen pad weer voelen en zien en dat schept zoveel helderheid.

Laat je emoties stromen en focus je op je intuïtie

Er zal dus veel gebeuren deze dagen binnen in jou. Je emoties kunnen alle kanten op gaan en misschien ben je zelfs sneller geprikkeld dan normaal. Besef dat dit een uiting is van alle spanning en eenzaamheid die in je systeem gevangen zat. Nu komt het eruit.

Jouw intuïtie helpt je om alles te zien zoals het is en helpt je om goed met deze gevolgen van emoties om te gaan. Focus je daarom daarop, zodat je helder blijft en de juiste dingen (voor jezelf) kunt doen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Nicolle says:

    Dankjewel

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.