Nieuwe maan van augustus 2017: veranderingen en verrassingen

Posted on
nieuwe maan van augustus 2017

Een nieuwe maan is altijd een uitnodiging voor een nieuw begin. Daar is de nieuwe maan van augustus 2017 niet anders in. De 21ste is de energie van de nieuwe maan weer volledig aanwezig en dit zal voor veel mensen als een achtbaan voelen.

Dit heeft ermee te maken dat we richting het najaar gaan en volgens de klok van de maan gaan we dan oogsten. Dit is dus eigenlijk een laatste kans om dingen aan te passen.
Deze energie die de maan nu meegeeft kan daardoor als drukkend worden ervaren. Het gevoel dat je iets over het hoofd ziet of dat er iets niet klopt kan de overhand nemen.

Besef dat dit geen intuïtief gevoel is, maar slechts een uitnodiging tot onderzoek. Er wordt jou gevraagd of je klaar bent voor de oogst. Heb je duidelijk wat je wilt? Heb je genoeg energie om deze laatste fase ook in te gaan? Hierna wordt het namelijk winter, een tijd van rust als je dit goed hebt gedaan voor jezelf.

De nieuwe maan van augustus 2017: verassingen en veranderingen

Doordat we nog steeds te maken hebben met het teken van de leeuw kan het heel goed zijn dat je het gevoel hebt dat je vastloopt, terwijl er een grote kracht in je opborrelt. Er kan een tweestrijd in jezelf ontstaan. Juist omdat je vooruit wilt, maar het niet lijkt te lukken.

Besef dat het nog steeds jouw eigen angsten, onzekerheden zijn en zelfs je weerstand is die je nu blokkeert. Dit is ook even niet erg. Sterker nog het is eigenlijk een stukje zelfbescherming.

De energie van de nieuwe maan zorgt namelijk bij voor mensen voor onrust, waardoor er veel veranderingen kunnen plaatsvinden en mensen verrassend uit de hoek kunnen komen. Dit zal meestal in het teken staan van relaties en vriendschappen. Sommige mensen komen ineens dichterbij, terwijl anderen lijken te verdwijnen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.