Omgaan met mannen en hun energie [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Omgaan met mannen en hun energie

Omgaan met mannen en hun energieOmgaan met mannen en hun energie. Door slecht contact/ band met mijn vader, ben ik snel afgeleid door mannen. Wanneer de energie goed voelt, ben ik snel van slag. Er lijkt een leegte te zijn door t gemis aan m’n vader en sommige mannen lijken dit gevoel te kunnen opvullen. Hoe kan ik hier t beste mee omgaan?

Omgaan met mannen en hun energie Scarlet’s Antwoord

Bedankt voor je vraag over omgaan met mannen en hun energie. Dit zal best wel heel veel invloed hebben op jouw dagelijks leven, aangezien je door die leegte en de opvulling ervan ook gelijk emotioneel heel kwetsbaar bent.

Wat je, in mijn ogen, het allerbeste kunt doen voor jezelf is eerst onderzoeken wat jij daadwerkelijk hebt gemist en wat je nog steeds mist door je vader. Neem er de tijd voor om erover na te denken en het puntsgewijs op te schrijven. Op deze manier identificeer je de leegte om het zo te zeggen. Misschien gaat het heel makkelijk, maar misschien soms ook even lastig. Heb daarom geduld met jezelf en schiet niet te snel in de gedachte: ‘dat weet ik niet’. Probeer er zoveel mogelijk uit te halen voor jezelf. 🙂

Als je dat weet, wil ik je van harte aanraden om een brief naar je vader te schrijven. Verwerk al je pijnpunten gemiste dingen hierin. Uit het maar. Die emoties en alles wat er dwars zit. Eigenlijk is die leegte namelijk geen leegte, maar een mengelmoes van pijn en gekwetstheid die reageert op de warme energie van sommige mannen.
Met de brief kun je doen je wat je wilt doen. Je hoeft hem niet te versturen, je mag hem ook verbrande of bewaren.
Door dit zo te uiten, komt het los en als het los komt en eruit komt, is het heel belangrijk dat je het gaat vervangen door liefde.
(Lukt het loskomen niet helemaal? Lees de brief dan eerst nog een keer aan jezelf voor.)

Dit zal niet de liefde van je vader zijn, maar de liefde voor jezelf. Dat is namelijk de allerbeste genezing: echt houden van jezelf. Ga voor de spiegel staan en zeg ook dat je van jezelf houdt. Geef jezelf kleine complimentjes gedurende de dag en wees gewoon lief voor jezelf.
Mediteer misschien zelfs een keer op je eigen liefde of op een moment dat je even heel trots was op jezelf.
Dan maak je dat gevoel van liefde en eigenwaarde in jezelf groter en kun je heel die originele ‘leegte’ laten verdwijnen, waardoor je een last meer hebt van die energie van mannen.

Ik hoop dat je hier al heel ver mee komt!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.