Paranormale gaven inzetten op het werk [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Paranormale gaven inzetten op het werk

Paranormale gaven inzetten op het werkParanormale gaven inzetten op het werk. Ik loop tegen het volgende aan: ik werk nu 4 maanden bij een organisatie zorg en welzijn: verzorging/verpleeghuis als groepsverzorgster/activiteiten.
Er kwam een oudere vrouw in rolstoel naast me zitten en ze had veel pijn, ze trok ‘t niet meer. Ik “zag” de pijn achter haar linkerknieholte zitten en raakte haar linkerbeen aan. Dat ging als “vanzelf”, als gestuurd, het hielp haar wel. Ze zei ook dat het heeft geholpen.

Ik wil voorkomen dat ik voor een Jomanda wordt uitgemaakt en/of voorkomen dat ik bij mijn leidinggevende op het matje moet komen. Het is een locatie revalidatie met dus veel zieken/herstellenden. In het verleden is me meerdere malen voorspeld dat ik kan genezen en ik heb het privé al vaker meegemaakt als het zo op mijn pad kwam. Ik wil het niet groter maken dan het is maar de mensen daar zijn niet gek en merken, voelen dat er iets niet alledaags speelt.
Het helemaal geheim houden lijkt me niet “mogelijk” en als ik er wat over ga zeggen, tot in hoeverre? En is het wijs om met de leidinggevende hier over te praten of juist niet? Verder merk ik dat ik ook contact heb met overleden mensen, kan zien wie ernstig ziek is of zwanger of als twee mensen uit elkaar gaan, wie je uit je buurt moet houden.

Hoe ga ik om met mijn paranormale gaven op het werk? Ik hoef geen populariteit, maar voel wel een verlangen om hen te helpen die het te moeilijk hebben vanwege ziekte/verdriet e.d. Ik ben heel blij dat ik je dit kan/mag voorleggen en hoop dat je me iets kan meegeven.

Lieve groet van Angel

Paranormale gaven inzetten op het werk. Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve Angel,
Dank je wel voor je prachtige vraag over paranormale gaven inzetten op het werk. Het raakt de kern van bewustzijn en ontwikkelt zijn op een plek waar er eigenlijk nog geen ruimte voor is. En toch ontkom je er ook niet aan om iets met je gaven te doen, want die heb je zeker.

Wat je, naar mijn gevoel, het aller beste kunt doen is doen wat je kunt zonder er woorden aan te geven. Je kunt namelijk ook ‘genezen’ zonder je handen te gebruiken. Ga daar maar eens mee oefenen: die dingen die je ziet, net zoals die pijn, weghalen door energie te sturen zonder je handen erbij te leggen. Ik beloof je dat je dat ook heel goed gaat kunnen. Je hoeft er alleen maar mee te oefenen. Je kunt mensen ook subtiel aanraken door een hand op hun arm of schouder te leggen als je even langsloopt. Dan kun je in korte tijd al heel veel doen.
Met alles wat je weet kun je ook heel veel. In plaats van dat je zegt wat je bij iemand voelt of ziet, stel je over dat onderwerp een algemene vraag. Of verwoord het als iets wat je is opgevallen in hun eigen gedrag of woorden.
Zo kun je een ‘stiekeme helper’ zijn en toch ontzettend veel te weeg brengen zonder dat het bekent wordt.

Ik heb niet echt het gevoel dat je het met je leidinggevenden hoeft te bespreken als je het zo aanpakt. Als je het gesprek wel aan wilt gaan, wil ik je wel zeggen dat ik niet denk dat ze heel moeilijk gaan doen, maar ze weten niet wat ze ermee aan moeten en dat is ook niet echt leuk voor jou.

Ik denk dat je op deze manier met je spirituele gaven heel veel kunt bereiken op een hele veilige manier. 🙂
Hopelijk kun je hier ook wat mee.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.