Rituelen om van je nieuwe woning een thuis te maken

Posted on
rituelen voor je nieuwe woning

Je hebt een nieuwe woning gevonden, dolgelukkig en vol goede moed ga je aan de slag om je paleisje in te richten.
Met mooie kleuren, nieuwe meubels, frisse planten en verlichting maak je er snel een gezellig en knus geheel van. Om echt een thuisgevoel te creëren zou je ook het energetische level in huis aan moeten pakken. Dit kun je doen met deze simpele rituelen.

Rituelen om het thuisgevoel in je nieuwe woning te vergroten

Ritueel met zout

Zodra je de sleutel in ontvangst hebt genomen ga je aan de slag met zout. Zet in iedere hoek een schaaltje en laat dit een paar dagen staan. Zet de schaaltjes neer met de intentie dat het zout negatieve energie absorbeert. Hierna verwijder je de schaaltjes en gooi je het zout buiten weg.

Ritueel met salie

Mensen en situaties laten een blauwdruk aan energie achter in een ruimte. Zodra jij een nieuwe woning betreedt, wil je jouw eigen blauwdruk neerzetten. Dit doe je met een intentie en door salie te branden. Naast salie kun je ook Palo Santo gebruiken, beide staan bekend om hun energetisch reinigende vermogens.

  • Maak eerst contact met jezelf door in stilte je lichaam te voelen en te aarden
  • Neem een intentie voor je, hoe wil je wonen en wat zijn je wensen?
  • Houd je intentie voor ogen en brand de salie
  • Begin bij de entree en ga rechtsom de gehele woning door, wapper de rook van onder tot boven. Je kunt hiervoor veren gebruiken. Tijdens het branden houd je ramen en deuren gesloten
  • Op sommige plekken kan de energie wat zwaarder voelen, blijf wat langer wapperen totdat de energie lichter voelt. Je kunt ook andere dingen of emoties waarnemen. Laat het gewoon binnenkomen en doe wat je gevoel je ingeeft. Weet je niet wat je moet doen, stuur dan je licht en liefde naar de plek waar je het voelt. Je kunt ook zeggen dat het oké is om te gaan.
  • Na de reiniging open je deuren en ramen om frisse lucht binnen te laten

Je kunt het ritueel met salie vaker toepassen als een reiniging. Bijvoorbeeld na een zware of nare periode, een ziekte, na een relatiebreuk of als je behoefte hebt aan een nieuwe start. Door de energie te transformeren naar een hoger level, transformeer je automatisch ook de energie in jezelf.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.