Plekjes in de spirituele wereld die voor ons toegankelijk zijn

Posted on
spirituele wereld

Wist je dat er plekjes zijn in de spirituele wereld, in het universum, waar wij naartoe kunnen reizen? Niet alles zit volledig achter een sluier verstopt.

In dit artikel laten we de aardse wereld helemaal achter ons en duiken we de energetische wereld in.
Even lekker zweven, gewoon omdat het kan.

Er is zoveel te ontdekken in de spirituele wereld

De spirituele wereld is een ontzettend grote wereld waar we eindeloos veel over kunnen vertellen en waar heel veel in te ontdekken is.
Maar niet alle plekken zijn even makkelijk te bereiken en sommige voelen zelfs vreemd of niet prettig.
Gelukkig zijn er ook plekken die juist onwijs tof zijn en waar je jezelf in een meditatie, visualisatie of astrale reis naartoe kunt brengen.
Dat lukt vaak al door voor jezelf een beeld te creëren van deze plekken en contact te maken met het gevoel wat het bij jou oproept.
Dat is voor iedereen anders, dus het is ook voor iedereen anders hoe je er precies komt.

De herstelplek

Dit is de plek waar we in HspL in oktober 2022 mee werken. Hier vind je namelijk het witte vuur waar je krachtige healingen mee kunt geven.

Dit is de plek waar zielen komen om bij te komen van het leven op aarde. Hier zijn ze maar eventjes. Het is als het waren de receptie.
Hier halen ze de energie op die ze nodig hebben voor hun eigen ontladingsproces. Het proces waar ze alle ballast, die ze in het leven dat ze net geleefd hebben opgepikt hebben, loslaten.
Als ze deze energie opgehaald hebben, gaan ze naar hun privéplek om te herstellen.

Wij kunnen als ziel van een mens hier ook komen. Ook wij kunnen hier helende energie halen of hier gewoon even lekker vertoeven en bijkomen. Als in de lobby van een hotel.
We hebben echter geen kamer hier en kunnen hier ook niet overnachten. Dat is alleen voor de zielen die geen lichaam meer hebben.

De lichtplek

Een andere plek waar je op bezoek kunt gaan is de lichtplek.
Bijna iedereen ziet dit als een waterval in de bergen.
Dit is een plek waar de energie van het universum zich met de aarde verbindt. Waar deze twee energieën samenkomen en elkaar aanvullen en ondersteunen.
Wij kunnen hier dus ook komen en onszelf lekker opladen. Hier kun je jezelf dus opladen met de meest pure energie van de aarde en zuivere energie van het universum.
Het is hier ook heel erg stil en daarom een heerlijke plek om te ontprikkelen en ook om verdriet en eenzaamheid te helen.

 

Zo zijn er nog wel meer plekken. Maar dit zijn de twee meest toegankelijke plekken waar je tegelijkertijd ook weer heel gemakkelijk vanuit terugkeert naar jezelf in het hier en nu.
Je gaat dus niet zo snel zweven van een bezoek aan een van deze plekken.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

 • Delen

3 Reactie(s)

 1. Karin says:

  Wauw
  Lijkt me heerlijk

 2. Ilse DB says:

  naar de lichtplek wil ik wel graag naartoe, komen er sessies op deze website?

  1. Scarlet says:

   Hoi!
   Ik ben er wel over na aan het denken om er meditaties over te maken.
   Maar voor nu zal het eerst in hspl zijn. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.