[Vrijdag Vragendag] Spanning als ik naar mijn werk ga

Posted on
spanning als ik naar mijn werk ga

spanning als ik naar mijn werk gaLieve Scarlet, ik heb altijd spanning als ik naar mijn werk ga. Hier zit ik eigenlijk al jaren mee. Het is voor mij altijd een hele stap om naar mijn werk/stage te gaan. Zelfs wanneer ik het leuk vind.

Zelf loop ik stage met kinderen momenteel en vind ik het ook moeilijk om leiding te moeten geven. Ik ben best spontaan van mijzelf en schaam ik me niet snel voor gek dansen of zingen maar op dat moment is het altijd een drempel om opeens te zeggen : kom kinderen we gaan allemaal even aan tafel zitten en ga ik even voorlezen. Ik hou zelf van lezen en vind dit ook niet eng om dit voor de groep te doen. Maar waarom is dit dan ook zo drempel?

Scarlet’s Antwoord

Goede morgen lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag. 🙂
Wat vervelend dat je spanning hebt als je naar je werk gaat.
Ik krijg hier heel sterk het gevoel bij dat je spanning niet persé van jou is. Ik voel bij jou wel een beetje de angst om het goed te willen doen, maar die veroorzaakt niet heel de spanning.
Volgens mij neem jij juist de spanning van de mensen en kinderen met wie je werkt over en dat doe je elke keer bij werk en bij stage. Het is juist als je denkt om naar je werk of stage te gaan dat die spanning opkomt, omdat je dan contact maakt met de energie van de mensen daar en dat neem je dan tot je.

Het zou je heel erg goed doen als je gelijk als je opstaat jezelf beschermt door je hiervan bewust te zijn en jezelf en beschermingsmechanisme voor te stellen die je beschermt tegen de energie van anderen.
Misschien een energiebol, een rozenhaag, een schild. Het maakt niet uit, als het maar bij jou past.
Als je hiermee gaat oefenen, want het heeft wel oefening nodig, dan ga je het verschil vanzelf merken.

spanning als ik naar mijn werk ga

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.