Je mag even pauze nemen van je eigen ontwikkeling

Posted on
pauze nemen van je eigen ontwikkeling

pauze nemen van je eigen ontwikkelingEven pauze nemen van je eigen ontwikkeling is soms best goed. Je kunt namelijk ook te snel gaan en jezelf voorbij lopen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Soms is het goed om even jezelf te stoppen.

Geduld is nog steeds je meest krachtige wapen. Natuurlijk wil je super snel weer in balans zijn of weer terug je oude zelf zijn, maar je vergeet dan te genieten van de reis.
Jij bent al jij. Jij bent al goed zoals je bent. Het ligt in het accepteren hiervan dat je op een andere manier jezelf kunt ontwikkelen. Als je dit kunt doen, komt er veel meer rust in en gaat het op een andere manier. Je kunt op een andere manier naar je eigen ontwikkeling gaan kijken en af en toe ook even rusten. Je kunt dan even een pauze nemen van je eigen ontwikkeling en genieten van wat je al hebt bereikt.

Te snel gaan doet niemand goed. Als je te snel afvalt, kom je ook snel weer aan. Jezelf te snel ontwikkelen zorgt voor grote pieken en dalen en heel veel onrust en vermoeidheid. Neem dus af en toe even een pauze en geniet van alles wat er al is.

Zie het als een berg die je beklimt. Je wilt naar de top, want daar heb je het mooiste uitzicht. Daardoor vergeet je tijdens de beklimming ook af en toe te stoppen en te genieten van de andere uitzichten. Ook na 100 meter kan het al mooi zijn, laat staan als je halverwege bent.
Sta jezelf toe om af en toe pauze te nemen van je eigen ontwikkeling en ervaar wat dat met je doet. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.