3 tips om beter naar je intuïtie te luisteren

Posted on
tips om beter te luisteren naar je intuïtieq

Tips om beter naar je intuïtie te luisteren. Dat het goed voor je is om naar je intuïtie te luisteren, hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen.
Je weet namelijk vast wel heel goed dat dit onderbuik gevoel hele belangrijke boodschappen voor je heeft.

Bijna iedereen heeft dan ook minstens een keer in zijn of haar leven een hele duidelijke intuïtieve ingeving gehad die uit kwam. Meestal ging dit over of iemand te vertrouwen was of niet. Daarnaast gaat het ook vaak over het aanvoelen dat een bepaalde situatie niet goed voor je gaat zijn.

We zijn te eigenwijs

Helaas zijn wij mensen soms ook behoorlijk eigenwijs. Zeker als het aankomt op het luisteren naar iets wat niet tastbaar is. Er leeft in ons namelijk altijd nog de overtuiging dat als iets niet tastbaar is, het niet echt is. En naar iets wat niet echt is luisteren we niet.

Dit is zo ontzettend jammer! Jij hebt waarschijnlijk zelf ook wel een aantal momenten gehad waarop je dacht: ‘ik wist dat dit ging gebeuren’. Je voelde het al aan en achteraf had je helemaal gelijk.
Het vervelendste hiervan is dat in de meeste gevallen het je een hoop pijn of zelfs geld had kunnen besparen als je naar je onderbuikgevoel geluisterd had.

Juist als je dat al een paar keer ervaren hebt, is het tijd om echt naar je intuïtie te gaan luisteren. Om je daarbij te helpen heb ik een aantal tips voor je.

Tips om beter naar je intuïtie te luisteren

Vraag de engel Thahamiël om hulp

Als jij, net als ik, iets met engelen hebt, dan wil ik je graag voorstellen aan de engel Thahamiël. Dit is de engel die je graag wil helpen bij het volgen van je intuïtie en het vertrouwen op je gevoel.

Deze vrolijke warme engel verschijnt vaak in een vrouwelijke vorm door haar zachte energie. Ze helpt je om vanuit je hart te kiezen en als je vastloopt in angst of twijfel, kun je altijd op haar rekenen. Ze geeft je de kracht en wijsheid om op je gevoel te vertrouwen.

Hoe je contact met haar maakt? Door gewoon lekker een stil plekje op te zoeken en haar met je innerlijke stem aan te roepen. Moeilijker hoef je het echt niet te maken.

Wat droom je ‘s nachts?

Je dromen worden niet gecensureerd door je bewustzijn en geven daarom puur weer wat er in jou speelt. Als jouw intuïtie iedere keer door je twijfels geblokkeerd wordt, dan komt dat hier naar boven.

Je dromen bevatten dan ook vaak de boodschap van je intuïtie. Ze geven aan wat je echt wilt en aanvoelt vanuit je hart.

Schrijf je gevoelens op

Als je met enige regelmaat opschrijft wat je voelt, ga je daar patronen inzien. Dat is veel sterker dan een gedachte die eerdere keer terugkomt. Dit is soms best confronterend en juist dat heb je soms nodig om er echt voor te kiezen om naar je onderbuik gevoel te luisteren.

Voel je dat het voor jou tijd is om meer te doen met je intuïtie?

In juni wil ik graag online met jou aan de slag. Ik ga je leren de ingevingen van jouw hart en intuïtie te herkennen en tot je te nemen. Ik leer je om deze te onderscheiden van je emoties en twijfels en je krijgt de handvatten om je intuïtie in te zetten in je leven.

Het is dan ook zeker geen makkelijke maand, hij is juist intensief en vraagt elke dag weer jouw inzet, maar daardoor kun je wel echt gave en waardevolle stappen maken.

Als jou het ook tof lijkt om hieraan mee te doen en als het goed voelt, kijk dan even hier: Hsp LifeStyle en meld je aan. 

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

4 Reactie(s)

 1. Riana Holtman says:

  Ik zou dat wel willen maar dat zal wel weer mega duur zijn
  Ik heb alleen maar mijn waotje met twee kinderen

  1. Scarlet says:

   Hey Riana,

   Ik weet niet wat voor jou mega duur is, maar als je het over het laatste stukje over Hsp LifeStyle hebt, dan kan het nog heel erg meevallen. Je eerste maand kost namelijk €10.

   Maak er in ieder geval nog een fijne dag van! <3

 2. Hoe je denkt, bepaalt hoe je leeft | Ontspanningstuin says:

  […] vindt het als je contact maakt met je intuïtie en nog meer als je contact maakt met je dromen. Voor mij is de weg daarin mediteren. Het liefst […]

 3. 3 signalen dat je intuïtie je iets probeert te vertellen | Ontspanningstuin says:

  […] je weten hoe je meer kunt luisteren naar je intuïtie? Dan vind je deze tips over luisteren naar je intuïtie vast […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.