5 tips om nooit van jezelf te gaan houden

Posted on
tips om nooit van jezelf te gaan houden

tips om nooit van jezelf te gaan houdentips om nooit van jezelf te gaan houden. Waarom zou je eigenlijk van jezelf willen houden? Ik bedoel, het is alleen maar heel erg lastig om jezelf leuk te vinden en trots op jezelf te zijn. Al die positieve gevoelens, bah. Daar heb je echt niks aan.

Daarom wil ik graag 5 tips om nooit van jezelf te gaan houden. Als je die opvolgt, hoef je jezelf nooit meer druk te maken dat je misschien toch nog een fijn gevoel over jezelf krijgt. 😉

De 10 tips om nooit van jezelf te gaan houden

 1. Vergeef jezelf nooit voor de fouten die maakt
  Fouten maken, dat doet niemand, dus als jij een fout maakt, moet je jezelf daar goed voor straffen. Fouten maken mag gewoon niet. Zeker niet omdat je er ook nooit iets van kan leren en ze helpen je ook totaal niet om je verder te ontwikkelen.
 2. Maak wel tijd voor de ander, maar nooit voor jezelf
  Waarom zou je tijd maken voor jezelf? Daar heb je toch niks aan. Die rust, dat is niks voor jou. Je hoofd leegmaken, daar krijg je alleen maar rare nieuwe ideeën van. Laat maar lekker zitten en focus je op anderen. Maak daar maar tijd voor vrij en zorg maar goed voor ze, want ze kunnen toch niet voor zichzelf zorgen.
 3. Geef je grenzen niet aan
  Iedereen heeft het recht om te bepalen wat goed voor jou is. Je kunt het maar beter aan anderen overlaten, dat grenzen aangeven voor jezelf. Dat kun jij zelf toch niet goed doen, want jij weet niet wat goed voelt of wat goed voor je is.
 4. Geef jezelf ook nooit een complimentje
  Stel je voor zeg! Dat is echt uit den boze. Je doet sowieso nooit iets goed, je hebt geen mooie eigenschappen en totaal geen talent, dus waarom zou je jezelf een compliment geven? Voor je het weet ga je nog positief over jezelf denken en jezelf waarderen en die voorlopers van zelfliefde, die moet je echt niet willen ervaren.
 5. Doe geen dingen die jou een goed gevoel geven en je verbinden met jezelf.
  Waag het dus zeker niet om de natuur in te gaan of een hobby uit te oefenen waar je echt van geniet. Maak geen gebruik van die zogenaamde talenten. Dat is allemaal niet nodig en zonde van je tijd.

 

Tja dit is even een andere blog dan normaal en natuurlijk ook erg grappig, maar tegelijkertijd is dit wel de uitvergrote boodschap die jij aan jezelf geeft als je niet de dingen doet waardoor je van jezelf gaat houden.
Doe mij en jezelf dus een plezier en maak tijd voor jezelf, maak tijd voor de dingen waar je van geniet, geef jezelf heel veel complimentjes en geef je grenzen aan. Vergeef jezelf en leer juist van alle ervaringen die je hebt.
Van jezelf houden en lief voor jezelf zijn is namelijk ontzettend belangrijk.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.