3 tips om totaal ongelukkig te worden

Posted on
tips om ongelukkig te worden

tips om ongelukkig te worden3 tips om ongelukkig te worden. Ik kan je honderden tips geven om gelukkig te worden en positief in het leven te staan, maar vandaag ga ik het even anders doen. Vandaag ga ik je 3 tips geven om totaal ongelukkig te worden.

tips om ongelukkig te worden: geef anderen overal de schuld van

Ik voel me rot, omdat me baas niet erkent dat ik goed werk doe.
Mijn schoonzus is zo’n naar mens, ik durf niet eens meer normaal met mijn familie te praten.
Ik heb een prachtige telefoon van meer dan €800, maar de overheid zorgt ervoor dat ik geen geld heb om wat leuks te doen.
Niemand ziet me staan, dus het heeft geen nut om contact te maken. Ik voel me zo alleen. Als iemand nou eens de moeite zou doen met me te praten, dan zou ik me veel beter voelen.

Ik kan eindeloos doorgaan met deze voorbeelden waarbij je je eigen verantwoordelijkheid buiten jezelf plaatst en anderen verantwoordelijk maakt van je eigen leven. Anderen op die manier overal de schuld van te geven is een hele goede manier om heerlijk ongelukkig te worden.

Vind anderen altijd belangrijker dan jezelf

Dit een van de beste tips om ongelukkig te worden. Zorg er maar voor dat je anderen altijd belangrijker dan jezelf vindt. Plaats hun behoeftes en wensen boven die van jezelf. Zet je eigen gevoelens aan de kant en zorg meer voor anderen dan voor jezelf.
Hierdoor zul je jezelf helemaal kwijtraken en jezelf richting een burn-out werken. Helemaal perfect als je ongelukkig wilt zijn.

Luister niet naar je intuïtie

Intuïtie, wat heb je eraan. Dat gevoel dat je waarschuwt voor gevaarlijke situaties en je helpt te leven vanuit je zelf. Je kunt het beter negeren en weggooien. Dan kun je tenminste achteraf balen als het blijkt dat je het goed aanvoelde. Dat wil juist kunnen doen als je ongelukkig wilt zijn.
De mooiste bijkomstigheid is dat de situaties die je meemaakt en de mensen die je in je leven laat als je niet naar je intuïtie luistert jou ook echt pijn doen. Top! Een echte rechte weg naar ongelukkig zijn.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.