2 tips voor meer flow in je leven

Posted on
meer flow in je leven

flow in je levenTips voor meer flow in je leven. Ken je dat gevoel, dat je iedere keer struikelt in je leven. Vaak komt dit struikelen en die bijbehorende hobbelige weg in fases terug. Vaak, maar niet altijd, betekent het dat je niet meer in je eigen flow zit. Het kan betekenen dat je van je eigen weg af bent gereden en nu in de berm rijdt. Dat gaat natuurlijk een stukje stroever.

Met deze tips voor meer flow in je leven, kom je een stuk gemakkelijker weer op je eigen weg terug.

Meer flow in je leven? Maak contact met je intuïtie

Ik weet het, het is bijna voorspelbaar, maar wel een van de beste tips die ik je kan geven. Jouw gevoel, jouw intuïtie weet namelijk als allerbeste hoe jij weer in je eigen flow terecht komt. Die geeft aan welke keuzes er niet zo goed zijn en welke beslissingen je beter kan maken.
Die laat je voelen welke mensen je van je weg afhouden en je daardoor uit je flow houden.
Neem echt een moment om te gaan voelen wat je voelt. Wat voel je emotioneel en wat zegt je intuïtie precies? Schrijf het op en volg op wat je met een goed gevoel kunt toepassen in je leven.

Houd je agenda goed bij

Vaak is een gebrek aan flow in je leven het gevolg van een overvolle agenda die je zelf niet meer overziet. Er staan veel dingen in die je eigenlijk niet wil en ruimte voor de tijd voor jezelf is er haast niet.
Wil je meer flow in je leven, luister dan eerst naar je intuïtie en keer je vervolgens naar je agenda. Welke afspraken horen bij de berm waar je nu in rijdt? Welke liggen wel op je eigen weg? Voel het, luister naar jezelf en pas aan wat je aan kunt passen.

Flow zit hem namelijk bijna altijd in de dingen die je doet, waarna het goede gevoel volgt. 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.