[vrijdag vragendag] Ik loop vast in mijn persoonlijke ontwikkeling

Posted on
Ik loop vast in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik loop vast in mijn persoonlijke ontwikkelingIk loop vast in mijn persoonlijke ontwikkeling. Al een aantal maanden ben ik bezig mezelf te vinden en voor mezelf te kiezen. De laatste tijd lijkt het wel of het ik het opgeef. Ga ik hier nog uitkomen?
Kun je me vertellen wat je hierbij voelt en wat ik eventueel zou kunnen doen om mezelf hier weer uit te krijgen.
Alvast bedankt!

Scarlet’s antwoord

Toen ik las dat je schreef:”ik loop vast in mijn persoonlijke ontwikkeling.” Kreeg ik gelijk een goevoel:

Ik kreeg gelijk het gevoel dat dit niet van jou is, maar weerstand vanuit je omgeving is. Ik wil je dan ook eerst vragen om te checken of je het gevoel van opgeven niet letterlijk van anderen hebt overgenomen.
Daarnaast is het goed om met je gevoel na te gaan of er geen mensen vinden die het niet helemaal eens zijn met jouw ontwikkelingen en voor jezelf kiezen. Die weerstand kan namelijk je eigen weerstand worden.

Daarnaast voelt het alsof je lichaam ook gewoon even erg moe is en dat ook een rol speelt. Neem wel echt even je rust om los te laten en tot jezelf te komen. Let op je vitamines, want die spelen ook een rol. Heb eigenlijk een beetje het gevoel dat je een licht griepje te pakken hebt.

Je gaat hier zeker nog uitkomen. Leg jezelf niet te veel op en onderzoek eerst of het niet vanuit je omgeving komt, zoals ik al zei. Dan komt het helemaal goed. Ik heb er alle vertrouwen in!

Probeer er toch een beetje een fijn dag van te maken! <3

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.