Waar heb jij last van mist in je leven?

Posted on
mist in je leven

mist in je levenWaar heb jij last van mist in je leven? Toen ik de ziekte van Lyme had, was een van mijn ergste klachten ‘hersenmist’. Dat kan ik het beste omschrijven als een soort wazigheid in je hoofd, waardoor je je eigen gedachtestroom niet kunt voelen. Het breekt af om het zo te zeggen. Ik kom ook geen dingen ‘zoeken’ in mijn eigen hoofd. Mijn verleden was wazig, mijn dagen waren mistig en ik kon gewoon niet helder beredeneren.
Als je dit herkent, ga dan alsjeblieft gelijk even naar de huisarts om je te laten onderzoeken.

Waar heb jij mist in je leven?

Natuurlijk kun je niet alleen last hebben van mist in je hoofd door een ziekte, maar ook mist in je leven. Dit zijn van die situaties of mensen waar je gewoon geen helder beeld van kunt krijgen. Heb jij zulke mistige plekken in je leven?
Neem eens de tijd om dit echt na te gaan voor jezelf, want vaak ben je jezelf hier niet gelijk bewust van.

Stop eens met op die plekken te graven, maar ga jezelf een andere vraag stellen: ‘waarom is die plek mistig?’ Daar is namelijk altijd een oorzaak voor.
Is het je eigen beschermingsmechanisme die je beschermt voor wat er daar te vinden is? Krijg je het gevoel dat mensen iets voor je achterhouden? Of is er iets heel anders aan de hand?  Waarom is dit deel van je leven mistig?
Als je dat weet, kun je vaak een mogelijkheid zien om die mist te laten verdampen. Je zult dan ook gelijk merken dat dat knagen in je achterhoofd, wat je niet kon plaatsen, ineens een heel stuk minder is of zelfs helemaal weg is.

Mist in je leven hebben is niet fijn. Het houd je klein en je raakt erdoor je overzicht kwijt. Ga daarom op onderzoek uit en wees heel nieuwsgierig. 🙂

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.