Volle maan augustus 2016

Posted on
volle maan augustus 2016

volle maan augustus 2016Aankomende donderdag is het weer volle maan. De volle maan augustus 2016 is er eentje die eigenlijk staat voor back to the basics. Terug naar de basis van jezelf, wie je bent en wat er is. Terug naar het hier en nu. En dat kan daardoor behoorlijk wat emoties omhoog brengen.

Door deze maan kunnen er namelijk emoties en herinneringen omhoog komen waarvan je dacht dat je die al lang los gelaten had en het verdriet wat er nu is komt nog harder binnen.

Volle maan augustus 2016: wat je ermee kunt doen

Deze volle maan is dan wel weer heel fijn als je je verleden en emoties wilt helen. Hij brengt toch alles omhoog en dat is daarom een kans om dingen te verwerken en een plek te geven.

Mediteren helpt

Het verwerken en een plek geven zou je heel goed kunnen doen door te mediteren.
Zoek daarvoor een rustig plekje op en ga zitten. Zet rustige muziek aan op de achtergrond en laat komen wat er komt. Het liefst een half uur of langer. Laat je emoties vrij en observeer alleen maar terwijl je je ademhaling. Dat is de beste meditatie om met deze volle maan om te gaan.

Aan het einde, als je het gevoel hebt klaar te zijn, kun je alles opschrijven wat je ervaren hebt. Dit helpt je alleen maar om alles nog beter te verwerken.

Zorg voor nieuwe energie

De volle maan van augustus 2016 valt eigenlijk in de ochtend, dus niet ‘s nachts. Dit maakt het dat de dag eigenlijk heftiger is dan de nacht. Dat maakt het juist dat je overdag dingen kan doen die je helpen in een goede energie te blijven en te komen. Het liefst nieuwe energie, want daar heeft deze maanenergie dus niet zo heel veel invloed op.
Dat zorgt er ook voor dat je niet blijft hangen in de dingen die deze volle maan losmaakt in je.

Zo zou het bijvoorbeeld heel goed helpen als je een stuk gaan wandelen donderdag. Dan loop je alles er gelijk uit en komen je in een nieuw stukje in jezelf terecht.
Het helpt ook als je gezond eet. Fruit en vitamines doen wonderen deze maan. Doe bijvoorbeeld een schijf citroen in je water en eet lekker veel bosvruchten zoals frambozen, bessen en aardbeien.
Probeer negatieve mensen even  te vermijden vandaag en morgen. Dat kan je er niet bij hebben als alles net losgekomen is.
Geef je grenzen goed aan, blijf jezelf bewust energetisch beschermen en blijf bewust van je gronding. Dat scheelt al heel veel.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.