Leven met Hooggevoeligheid [Video]

Posted on
leven met hooggevoeligheid

Leven met hooggevoeligheid. Een hsp’er (high sensitive person) is iemand die zijn eigen emoties heftig kan ervaren en als er niet opgepast wordt, de gevoelens van een ander kan overnemen. Het is iemand die altijd de helpende hand wil bieden, al gaat dan ten kosten van zichzelf. Hij/zij wil een ander geen pijn doen en geeft daardoor vaak de eigen grenzen niet aan.

Leven met hooggevoeligheid

In deze online training ga ik hooggevoeligheid op een andere manier benaderen. We maken ons even los van de meeste dingen die we weten over hooggevoeligheid en bekijken het opnieuw met frisse ogen. Dit begint al met het eerste inzicht: hooggevoeligheid is normaal.
hsp’ers zijn mensen die terug naar de basis van de mensheid zijn gegaan en zich ontdaan hebben van de verplichte beschermingsmechanismes en maskers die de mensheid heeft geleerd te gebruiken.
Wij hebben die niet meer, wij voelen daardoor alles, met alle gevolgen van dien.

Dit betekent ook dat we daardoor weer back to the basics moeten gaan met onze manier van leven en met onze voeding.

 

Leesstip: hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit en hooggevoelig zijn

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Tina says:

  Hey Scarlett ,
  Een tijdje geleden kreeg ik na veel onderzoeken de diagnose cvs. Ongeneeslijk werd mij door de dokters verteld. Gelukkig leerde ik een dokter kennen die van mening is dat het wel te genezen is.
  Wat hij mij leerde is wat jij hier in je video verteld ! Hij stelde een stappenplan op om meer balans in mijn leven te brengen , naar mijn lichaam te luisteren en daar naar te handelen.
  Ik moet het natuurlijk allemaal zelf doen. Maar, het werpt zijn vruchten af,want ik word beter .
  Erg goede video , die dus ook mensen met cvs kan helpen.
  Groetjes van Tina

  1. Scarlet says:

   Dank je wel lieve Tina,

   En wat goed dat jij zo onwijs goed bezig bent! Daar mag je trots op zijn. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.