Volle maan december 2016: rust en behoeftes

Posted on
volle maan december 2016

Volle maan december 2016. Net als elke volle maan, zal deze volle maan je ook weer onrustig en verdrietig kunnen maken. Elke volle maan is er namelijk om je te ontladen van je ballast en je onverwerkte emoties. Dat zorgt ervoor dat je elke keer weer zo geprikkeld kunt zijn. Dat is je innerlijke en onbewuste verwerking.

Daardoor kan je het gevoel hebben dat je zweeft en kun je jezelf waarschijnlijk moeilijk concentreren. Dat is een uitnodiging om te kijken naar jezelf en je eigen gevoel te ervaren.
Wat zit je echt dwars?
Waar voel je nog spanning en pijn?

Volle maan december 2016: rust en behoeftes

Het kenmerkende van deze december maan is dat deze je heel erg bewust gaat maken van je eigen behoeftes. Als jij dus behoefte hebt aan warmte en aan liefde, dan zul je dat nog heftiger ervaren.
Als jij je keer op keer niet gehoord voelt, dan zul je dat nu nog meer gaan voelen.
Als je vader je nooit zag staan, dan voel je de behoefte om nu wel gezien te worden.

Hoe beter jij jezelf en je behoeftes al kent, hoe minder je last zult hebben van deze energie. Dat betekent dus ook dat als jij vaak over je eigen grenzen heen gaat, je de pijn daarvan nu heel duidelijk gaat voelen.
De mensen die zichzelf keer op keer aan de kant hebben gezet, gaan zich nu ineens heel bewust worden van zichzelf en dat is stiekem wel heel erg belangrijk.

Vecht er dus niet te veel tegen, maar durf juist naar jezelf en je gevoelens te kijken.
Dit is namelijk stiekem heel erg belangrijk voor jezelf en je eigen rust en geluk.
Hoe meer je naar jezelf durft te kijken tijdens deze volle maan, hoe meer rust je zult ervaren en hoe meer je eigenlijk over jezelf kunt leren.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.