Volle maan februari 2017: de onrust susser

Posted on

Volle maan februari 2017. De volle maan van februari laat zich op de 11de weer zien en is dit keer een maan die onrust probeert te sussen op een liefdevolle en zachte manier.

Energetisch zingt deze maan een soort kinderliedje voor ons. Voor sommige onder ons zal dat betekenen dat je je bevrijdt zult voelen, omdat deze energie blokkades bij je weghaalt.
Voor anderen zal dit betekenen dat je vermoeider bent, je lome en slome voelt. Er wordt ineens zoveel innerlijke onrust geheeld, dat je daadwerkelijk een beetje in slaap gesust wordt.

Volle maan februari 2017: voor sommige niet fijn

Voor de mensen die echt in een rotperiode zitten, waarin ze het gevoel hebben dat ze moeten strijden, zal dit een minder fijne maan zijn.

Je krijgt er namelijk het gevoel door dat je je nog meer moet vechten en verzetten dan je al deed. Het is voor jou namelijk niet de tijd om tot rust te komen en te ontspannen, dus past deze energie helemaal niet.

Hetzelfde gevoel kan ook omhoog komen als je het te moeilijk vindt om rust te accepteren. Ook dan zal er weerstand omhoog komen met daarbij het gevoel dat je moet vechten.

Geef je over aan deze energie

Toch is het voor nu het allerlekkerste en allerbeste als je jezelf hieraan probeert over te geven. Je zult dan namelijk een hele fijne heling ontvangen van de maan.

Het is niet erg om dit even toe te staan, want na ongeveer 2 dagen zul je jouw energie vanzelf weer terugkrijgen. Maak je dus geen zorgen.

Alleen als je blijft vechten hiertegen, zul je langer moe zijn. Vechten kost altijd meer energie, zeker als je vecht tegen iets wat je eigenlijk goed kunt gebruiken.

Maak gebruik van geuren en muziek

Door jezelf te omringen met zachte geuren en muziek, help je jezelf hier nog meer uit te halen. Daarbij helpt het je eigen onzekerheid en weerstand te verminderen. Dat is precies wat je nodig hebt als je van deze maan onrustig wordt.

Hoe ervaar jij deze volle maan en hoe ga jij er mee om?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.