Volle maan januari 2017: de weerspiegeling

Posted on
Volle maan januari 2017

Volle maan januari 2017. 12 januari is het weer volle maan en de aankomende volle maan is een maan van weerspiegeling. Op een liefdevolle manier, die voor sommige als dwingend ervaren wordt, laat deze maan jezelf voelen.

De energie van deze maan belicht daardoor je mooiste eigenschappen, maar ook je mindere mooie eigenschappen. Als je onzeker over jezelf bent kun je dit als niet heel prettig ervaren. Er zit een confronterend gevoel voor sommige bij.

Probeer niet te veel over jezelf te oordelen, maar juist te leren van alles wat je hierdoor voelt en ervaart. Waar mag jij nog aan werken?

als je de volle maan januari 2017 te dwingend vindt

Misschien is dit net iets te veel van het goede voor jou en word je hierdoor juist nog onzekerder of schiet je in het perfectionisme.
Focus jezelf dan juist op je goede kanten, want ook die worden uitgelicht. Welke eigenschappen van jezelf zou je graag meer willen inzetten?

De energie van deze volle maan helpt je juist om daar een duidelijk beeld van te krijgen en helpt je ook nog eens om er een goede planning of stappenplan bij te maken.

Vind antwoorden in jezelf

Een grote voordeel van deze volle maan is dat zij je ook helpt om weer in contact te komen met je eigen innerlijke wijsheid en je intuïtie.

Als je daar vandaag voor gaat zitten en er contact mee probeert te maken, zul je merken dat het een stuk makkelijker gaat dan normaal.

Dat is weer iets waar je wel weer goed gebruik van kunt maken, toch? Als je vervolgens ook probeert te duiden hoe het nu precies voelt als je hier contact mee hebt, kun je dit ook makkelijker oppakken als deze maan weer weg is.

Wat kan je helpen om meer in balans te blijven tijdens de volle maan?

Als je het te lastig vindt om jezelf in balans te houden en je zoekt een hulpmiddel, dan kan ik je van harte de edelstenen hematiet of obsidiaan aanraden.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.