De volle maan van 30 april: onrustige emoties

Posted on
volle maan van 30 april

De volle maan van 30 april is een maan die je emoties sterk beïnvloedt. Ze maakt je emoties intenser en heftiger. Soms weet je niet eens waar je zo heftig op reageert.

De volle maan van 30 april: op en neer

Zo lijkt het wel alsof je alle kanten op geslingerd wordt. Het enige moment voelt het alsof alles je te veel, het andere moment kun je alles weer aan en vervolgens voel je er allemaal niet zoveel bij.

Deze emotionele achtbaan blijft een aantal dagen aanhouden en daar kun je dus ook heel erg moe van worden.

Je bent aan het ontladen

Eigenlijk ben je hierdoor aan het ontladen. Alles wat je frustreert en pijn doet komt eruit. Alle emoties komen omhoog zodat je ze kunt verwerken en uiten.
Eigenlijk is deze achtbaan dus heel erg goed voor je, al is het helemaal niet prettig.

Neem tijd om alleen te zijn

Wat je heel erg helpt om hier wat meer rust in te vinden is alleen zijn. Je hebt er behoeft aan om alleen te zijn en alles rustig te verwerken.
Je kunt het eigenlijk ook niet goed onder woorden brengen wat je allemaal voelt en dat is echt niet erg. Maak daar geen probleem van voor jezelf.

Leg dus ook geen druk op jezelf. Je hoeft niet alle emoties te analyseren of te begrijpen. Wat je wel kunt doen is het rustig allemaal bekijken zonder het te plaatsen.
Ga rustig zitten en neem je emoties waar. Moeilijker moet je het niet maken, want meer is ook niet nodig.
Wandel dus maar lekker rustig in het bos of ga lekker naar het strand om uit te waaien. Voel wat je voelt en laat alles stromen. Je hoeft er niks meer mee te doen. Het mag er gewoon allemaal zijn.

Misschien wordt je jezelf er ook wel bewust van dat je eigenlijk niet genoeg voor jezelf opkomt en niet genoeg van jezelf deelt. Het is tijd om jezelf nog meer en duidelijker te uiten.
Dat heb jij van deze volle maan van 30 april te leren.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

  1. Amber says:

    Nou dat dus.. precies waar ik de afgelopen dagen ontzettend tegen aan loop… voelde ook als stemmingswisselingen, maar misschien dat dit toch meer aansluit..

  2. Caricia says:

    Zo bijzonder, dit is precies waar ik de afgelopen dagen mee te maken heb gehad. Ik moet me meer uiten en opener zijn over mijn gevoelens naar mijn vriend toe. Daar ga ik dan ook zeker mee aan de slag!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.