De volle maan van 31 maart: op zoek naar veiligheid

Posted on
volle maan van 31 maart 2018

De volle maan van 31 maart staat in het teken van veiligheid. Deze maan zorgt ervoor dat je houvast zoekt. Je probeert duidelijk te krijgen wat de zekerheden in je leven zijn en op wie je kunt vertrouwen.

Deze zoektocht naar veiligheid kan je juist een onveilig en onzeker gevoel geven. Je gaat daardoor namelijk voelen en zien dat het leven veranderlijk is. Dat er haast geen definitieve zichtbare zekerheden zijn.
Dit kan er voor zorgen dat je gaat twijfelen en elke keuze die je maakt op een weegschaal gaat leggen.

Wat is goed? Wat is niet goed?
Is deze persoon wel te vertrouwen?
Doe ik het juiste werk?
Moet ik dingen oppakken?
Moet ik dingen loslaten?

Het gaat maar door en daardoor kun je ook weer gaan twijfelen aan jezelf.

Schrik niet! De groei die jij de afgelopen weken hebt doorgemaakt is niet weg. Je hebt alleen even last van deze maanenergie. Dit ebt vanzelf weer weg en dan ben je juist nog meer gegroeid!

De volle maan van 31 maart: veiligheid zit in jezelf

Wat we eigenlijk van deze energie te leren hebben is dat we echte veiligheid en echte zekerheid in onszelf kunnen vinden. Eigenlijk worden we dus uitgenodigd om weer naar binnen te keren en onszelf te voelen.
Wanneer je hier de tijd voor neemt, zul je merken dat je veel minder last hebt van deze volle maan en er juist heel sterk van wordt.

Je kunt tijdens deze volle maan namelijk niet alleen je onzekerheid heel intens voelen, maar ook juist je zelfvertrouwen en kracht. Het is ook veel makkelijker om tijdens deze volle maan contact te maken met je eigen ziel, je hogere zelf en je gidsen.
Juist die diepte is nu bereikbaar, want juist daar vind je jouw veilige haven waar je nog verder op kunt bouwen.

Jij hebt jezelf en dit leven is van jou. Dat mag je voelen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

 1. Ema says:

  Het lijkt wel of ik er nu midden in zit
  Idd dan weer de twijfel en even later de enorme overtuiging dat het wel goed zit.
  Beetje verwarrend en ook wel vermoeiend maar diep van binnen weet ik eigenlijk ook wel dat het een groeiproces is en dat ik Hoe dan ook sterker, wijzer en gebalanceerde uit ga komen dus meebewegen is nu echt essentieel

  1. Scarlet says:

   Precies lieve Erna!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.