De volle maan van juli 2018: bevrijding van emoties

Posted on
volle maan juli 2018

Op 27 juli is de volle maan van juli weer aanwezig. Deze volle maan staat in het teken van jezelf bevrijden van negatieve emoties en gedachtes. Alweer? Ja, alweer. Dit keer is het echter meer gericht op het loslaten van angsten, teleurstelling, jaloerzie en boosheid.

Wat je deze dagen dan ook kunt gaan merken is dat je emoties veel intenser zijn dan normaal. Je bent eerder gefrustreerd, moe, boos, verdrietig en bang. Alles kan door elkaar heen gaan. Hier grip op krijgen kan dan ook behoorlijk lastig zijn.
Daarnaast kan het ook zijn dat je verleden omhoog komt. Zelfs dingen die je al lang verwerkt hebt komen omhoog.

De volle maan van juli 2018: in strijd met je emoties

Hierdoor kan je de neiging krijgen om te gaan vechten tegen je emoties. Je wilt ze misschien zelfs wel onderdrukken, opsluiten en de sleutel weggooien. Dat is echt je grootste valkuil in deze periode. Als je dat namelijk doet, word je alleen maar onrustiger en vermoeider. Je sluit je als het ware af voor een groot deel van jezelf en dat trek je als een zwaar levenloos gewicht achter je aan.
En daardoor word je nog gefrustreerder, precies wat je niet wilt.
Het kan dus heel goed zijn dat je door deze volle maan behoorlijk in strijd komt met jezelf.

Help jezelf met het verwerken van je emoties

Besef dat je eigenlijk heel veel meer aan het loslaten bent, daarom komt alles omhoog en voelt alles intens. Zelfs je dromen kunnen intens en vervelend zijn of je licht wakker omdat je over alles na aan het denken bent.
Alles is oké. Zelfs als je merkt dat je meer aan het oordelen bent dan normaal of je ineens boos bent op anderen door dingen van jaren geleden. Je bent de emoties aan het verwerken en aan het loslaten. Je bent jezelf aan het bevrijden van deze emoties.

Wat je dan ook nodig hebt is ruimte om je emoties te uiten, zodat ze niet in je systeem blijven hangen. Dit kun je doen door te schrijven, te schilderen, te tekenen of erover te praten. Het is goed, zolang het maar naar buiten kan en niet in je hoofd en in je gevoel blijft hangen.
Help jezelf met het verwerken van je emoties en het kan ineens een hele makkelijke maan worden.

Wat je kan helpen tijdens deze volle maan

Deze maan is de maansteen de beste steen die bij je kunt dragen.
Daarnaast is labradoriet een hele fijne steen die je kan helpen.
Als laatste is aquamarijn een goede optie.

Vergeet ook niet je stenen weer in het licht van de volle maan te leggen, zodat ze fijn kunnen opladen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Volle bloedmaan en totale maansverduistering | Praktijk Tillvaro says:

    […] Scarlet Le Pair – De volle maan van juli 2018: bevrijding van emoties […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.