De volle maan van juni 2018: verdien ik het?

Posted on
volle maan van juni 2018

De 28ste is de volle maan weer aanwezig. De volle maan van juni is een intensieve maan als het gaat om het helen van innerlijke twijfel en het vinden van balans tussen rechtvaardigheid en onrechtvaardigheid. Om het plaatje nog intensiever te maken, hebben we ook nog eens te maken met een onderliggende energie van overvloed creëren.

Eigenlijk zouden we dus rustig kunnen zeggen dat de energie van deze maan een soort tweestrijd met zich meebrengt en eigenlijk kunnen we het samenvatten tot een vraag: ‘gun ik mezelf meer of verdien ik het niet?’

Daarin zit dus onze werkelijke twijfel verstopt: verdien ik het? Wanneer je deze vraag leest, zie je ook gelijk het stukje rechtvaardigheid terugkomen: is het gerechtvaardigd dat ik mezelf dit gun?
En natuurlijk gaat dit ook precies over een stukje financieel en overvloed.
Uiteindelijk komen al de facetten van de energie van deze maan dus samen.

De volle maan van juni 2018: verdien ik het?

Door deze ingewikkelde energie kun je jezelf ook behoorlijk onzeker gaan voelen. Daardoor kun je op zoek gaan naar goedkeuring van anderen. Ben ik het waard? Doe ik het goed? Je zoekt naar aanwijzingen in het gedrag en de woorden van anderen.
Pas op dat je door deze zoektocht niet ook weer het contact met jezelf verliest.

Zie hoe waardevol je bent

De echte uitdaging ligt dan ook in het zien hoe waardevol je bent.
Het zien hoe mooi je van binnen bent en hoe goed je het doet.
Het is de uitdaging om jezelf erkenning te geven, zodat je beseft dat je echt wel verdient.
Jij mag overvloed aantrekken.

 

Als je deze ingewikkelde en intense energie om je heen hebt, is het ook logisch dat je van de week nog een beetje moe bent. Onbewust gebeurt er van alles en bewust ook. Wees niet te streng voor jezelf, want juist daardoor kom je weer in die tweestrijd terecht.
En eigenlijk hoef je dus maar een ding echt te doen met deze energie: beseffen dat je het waard bent en dat je het verdient.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 Reactie(s)

  1. Tjit says:

    Thanks scar xx

  2. Gerard says:

    Dank je, leuke oppepper. Bijzonder treffend 🙂

  3. De nieuwe maan van juli 2018: veiligheid | Ontspanningstuin says:

    […] wordt er energetisch gezien ook teruggegrepen op de energie van de volle maan van vorige maand. Die liet ons twijfelen aan of we dingen wel verdiende, het waard waren. De energie zorgde ervoor […]

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.