De volle maan van november 2017: houvast en verandering

Posted on
de volle maan van november 2017

De volle maan van november is een maan die je het gevoel geeft dat je geen houvast hebt. Je bent op zoek naar veiligheid en houvast. Tegelijkertijd is er een vastbeslotenheid in je systeem. Je wilt meer ruimte voor jezelf en de dingen die goed voor jou zijn.

De volle maan van november: een tweestrijd

Deze twee dingen creëren een soort tweestrijd in jezelf. Je wilt dingen veranderen, zodat je meer tijd hebt voor jezelf en de dingen die belangrijk voor je zijn. Aan de andere kant heb je behoefte aan veiligheid en zekerheid. Je wilt houvast hebben. Dit kan verwarring scheppen in jezelf. Waar doe je nu echt goed aan?

Volg je gevoel en zorg beter voor jezelf

Deze maan wil van jou dat je beter voor jezelf zorgt. Jij mag meer tijd hebben voor jezelf en je passies. Jij mag meer aandacht besteden aan de mensen en de dingen die jij liefhebt.

Soms is daar verandering voor nodig en dat is eng. Daarom krijg je de neiging om in je hoofd te schieten. Daar reageren je schouders en je nek weer op, met spanning als gevolg.

Er is een gulden middenweg en die mag jij gaan zoeken. Hoe kun je praktisch meer tijd maken voor die belangrijke dingen? Hoe kun jij praktisch ruimte maken voor je passies en de dingen die goed voelen?
Als je er zo naar kijkt, zullen zowel je gedachtes als gevoelens tot rust komen.

Je mag loslaten

Soms zul je alleen wel dingen los moeten laten. Je mag loslaten. Juist als dat in je hart goed voelt, is het belangrijk dat je dat doet.

Dit is een stukje voorbereiding voor het nieuwe jaar dat er aankomt en de nieuwe lente die daarop volgt. Wat wil je achterlaten en wat wil je meenemen? Wat mag zo blijven en wat mag je aanpassen? Als je ook dit lastige stukje oppakt, zal deze maan je heel veel positieve energie brengen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.