De volle maan van oktober 2017: ongeduld

Posted on
De volle maan van oktober 2017

De volle maan van oktober staat de 5de weer aan de hemel. Meestal kijk ik heel erg uit naar deze maan, want het is de maan van de oogst. Het is alsof alles in je systeem langzaam tot rust komt en je kunt waarnemen hoeveel je gegroeid bent in de lente en in de zomer. Het is een maan die helderheid brengt en emoties stabiliseert.

De volle maan van oktober: ongeduld speelt een hoofdrol

Het is daarom heel jammer dat de aankomende volle maan ook veel ongeduld met zich meebrengt. Je krijgt hierdoor het gevoel dat je niet genoeg gedaan en bereikt hebt. Misschien zelfs alsof je niet goed genoeg bent. Jouw proces, groei en/of transformatie lijkt niet snel genoeg te gaan.

De tijdsdruk en het gevoel van haast hebben kunnen de komende dagen dan ook de overhand nemen.
Je wilt meer en je wilt door!

Perfectionisme kan hierbij ook zeker om de hoek komen kijken. Je wilt het echt goed doen en dingen tot in de details geregeld en bereikt hebben. Met name op werkgebied zal dit doorwerken.

Het is een verwarrende maan

We kunnen stellen dat dit een verwarrende maan is. In de eerste instantie zal het stukje ongeduld de overhand nemen. Vanaf de 5de en met name op 6 oktober zal dit weg gaan vloeien bij de meeste van ons. Vanaf die datum zal de stabilisering beginnen.

Je rust en helderheid gaan terugkomen. Ze zullen je helpen om je eigen balans weer te vinden en alles waar je mee bezig bent geweest de afgelopen tijd in perspectief plaatsen. Heerlijk!

Focus je op wat je wel bereikt hebt

Wees extra lief voor jezelf de komende dagen en maak jezelf niet gek. Het helpt enorm goed als je jezelf focust op alles wat je al wel bereikt hebt. Al lijken het slechts kleine dingetjes te zijn.

Als je er een lijstje van maakt, kun je er elke dag iets aan toevoegen. Dat helpt je des te meer om in een fijne flow te blijven.

De edelsteen die je bij deze volle maan kan helpen is amazoniet.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.