De volle maan van september 2017: terugkijken en analyseren

Posted on
De volle maan van september 2017

De volle maan van 6 september 2017 is een maan die heel zwaar kan vallen als je een paar minder leuke maanden achter de rug hebt. Doordat deze maan namelijk in het teken van het sterrenbeeld maagd staat, worden ontstaat er een energie van terugkijken naar het verleden.

De volle maan van september 2017

De werkelijke uitnodiging van deze maan is dat je kijkt naar hoe ver je al gekomen bent, wat je allemaal bereikt hebt en natuurlijk ook waar je dankbaar voor bent.
Alleen kan dit ook een vervelende trigger zijn. Je kunt hierdoor namelijk ook gaan focussen op de dingen niet goed zijn gegaan of niet gelukt zijn.

Dit maakt deze maan niet voor iedereen prettig is.

Besef dat iedereen fouten maakt en dat dat helemaal oké is. Je hoeft je daar niet druk over te maken, onrustig van te worden of schuldig over te voelen. Als je dit kunt, kun je ook makkelijke loslaten wat andere niet zo handig aanpakken en fout doen.

Opschrijven helpt

Dit is een ideaal moment om een lijstje te maken met dingen waar je dankbaar voor bent. Analyseer daarbij wat jouw bijdrage is geweest om deze dingen voor elkaar te krijgen. Dat mag je de komende maanden nog meer in gaan zetten. Daarnaast mag je ook gewoon ongelofelijk trots op jezelf zijn. Jij hebt dingen bereikt, hoe klein je ze zelf misschien ook vindt.

Dit zijn natuurlijk ook gelijk inzichten die je kunt toepassen in je leven. Wat wil je nog meer in je leven en wat kun jijzelf doen om dit meer in je leven te krijgen?

Edelstenen die je kunnen helpen

Er zijn ook twee edelstenen die je eventueel kunnen helpen dit proces: lepidoliet en aardbeienkwarts.

P.S. Vergeet niet je edelstenen buiten of in het raamkozijn te leggen, zodat ze weer kunnen ontladen en opladen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

2 Reactie(s)

  1. Maryam says:

    Zelf zet bij volle maan en de nieuwe maan flessen water in de tuin. Dit doe ik twee dagen voor de volle of nieuwe maan en twee dagen na de volle of nieuwe maan.
    Het water krijgt de energie van de maan, het kan soms wat zoutig smaken maar het is vooral heel zacht van smaak. Het glijdt door het lichaam en is super om jezelf mee te reinigen. Probeer het eens en je zult versteld staan.

    1. Scarlet says:

      Heerlijk!

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.