3 leuke en spirituele dingen om eens met je water te proberen

Posted on
leuke dingen om eens met je water te proberen

Als je geïnteresseerd bent in spiritualiteit en je houdt van experimenteren en dingen uitproberen, dan zijn deze 3 dingen ontzettend leuk om eens een keer met je water te proberen.

Wat je nodig hebt? In ieder geval een flesje water voor elke activiteit die je wilt proberen. Daarnaast heb je voor 2 van de drie activiteiten wat extra dingetjes nodig.

3 leuke dingen om eens met je water te proberen

Water in het licht van de volle maan zetten

Simpeler kan het eigenlijk niet: zet een flesje of een groot glas water in het licht van de maan buiten of in je raamkozijn.
De volgende ochtend kun je het water proeven.

Veel mensen die dit geprobeerd hebben vinden het water zachter smaken. Daarnaast wordt het vaak als ziltig omschreven.

Edelstenen water

Iets anders wat heel leuk is om een keer te proberen is edelstenen in je water doen. Natuurlijk is niet iedere steen hier geschikt voor, dus je zult je wel even goed in moeten lezen welke steen je wilt gebruiken.

De stenen die in ieder geval geschikt zijn, zijn:

amethist, rozenkwarts, bergkristal, aventurijn en agaat

Het grappige is dat ik vaak hoor dat iedere steen toch een iets andere smaak creëert. Over het algemeen schijnt het water frisser en zachter te smaken.

Een magneet in je water

Laatst had een vriendin van me een speciale magneet in haar waterflesje. Deze was van het merk Energetix. Dit is een bedrijf dat zich verdiept in de positieve effecten van magneetsieraden.
Ik kan niet in duidelijke woorden omschrijven. Het was meer dat het zachter aanvoelde in je mond, dan een bijzondere smaak. Het was eerder alsof het water nog minder watersmaak had.

 

Het is niet zo dat ik verwacht dat je alles geloofd of dat ik je wil overtuigen. Het is een idee om mee te spelen en eens te kijken hoe jij het ervaart. Ga er dus lekker open in en probeer eens iets uit. 😉

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

6 Reactie(s)

 1. Elly van Uden says:

  Hallo Scarlet,

  Het is ook leuk om je glas water met Reiki te behandelen. Een aantal minuten je handen om het glas leggen en dan smaakt het water ook zachter. Je ziet er zelfs energiebubbeltjes in verschijnen.

  Met vriendelijke groet,
  Elly van Uden

  1. Scarlet says:

   Klopt! Dat is een heel leuk idee!

 2. Anouschka Hemmes says:

  Dag scarlet, ik ben met op je pagina gekomen over dromen en hun betekenissen, bij de water droom staat dat je misschien kan helpen met het vertalen van mij droom, ik heb de afgelopen maanden elke keer de zelfde terugkerende droom en ik snap er niks van.

  De droom:
  Dat ik op een vrachtschip zit en elke nacht 1 ander vrachtschip tegenkom met 2 meiden erop en dan zwaaien we naar elkaar als we langs elkaar keer varen, dan krijg ik mijn avond eten, rijst met tomatensaus en pellenpasta, en dan keren we in dubai en dan varen we weer langs elkaar heen en dan zwaaien voor het laatst naar elkaar en dan wordt ik wakker.

  (Vrachtschepen komen misschien van mijn werk, ik werk in een hotel in de nacht en dan varen en veel vrachtschepen langs en liggen aan de haven)

  Ik heb verder niks met alle onderwerpen te maken!
  Niks met vrachtschepen, niks met dubai en waarom die details zo duidelijk zijn geen idee maar elke keer is die precies het zelfde en voelt het heel fijn, veilig bijna.

  Hopelijk kan jij iets hieruit halen

  Groetjes:)

  1. Scarlet says:

   Hoi!

   Deze droom lijkt erover te gaan dat je een ‘vracht’ oftewel iets wat je aan emoties of kennis bij je draagt in jezelf aan het verplaatsen bent.
   Dit gaat wel op een hele positieve manier, dus ik neig te zeggen dat het over wijsheid of over een talent gaat.
   Het lijkt nog niet helemaal tot ontwikkeling te komen, maar dat is ook niet erg. Het is in ieder geval goed in beweging.
   Het is alleen wel een wijsheid/talent die meer gezien mag worden, anderen willen het ook bij je zien en het is ook iets wat je verder brengt.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.