3 leuke en spirituele dingen om eens met je water te proberen

Posted on
leuke dingen om eens met je water te proberen

Als je geïnteresseerd bent in spiritualiteit en je houdt van experimenteren en dingen uitproberen, dan zijn deze 3 dingen ontzettend leuk om eens een keer met je water te proberen.

Wat je nodig hebt? In ieder geval een flesje water voor elke activiteit die je wilt proberen. Daarnaast heb je voor 2 van de drie activiteiten wat extra dingetjes nodig.

3 leuke dingen om eens met je water te proberen

Water in het licht van de volle maan zetten

Simpeler kan het eigenlijk niet: zet een flesje of een groot glas water in het licht van de maan buiten of in je raamkozijn.
De volgende ochtend kun je het water proeven.

Veel mensen die dit geprobeerd hebben vinden het water zachter smaken. Daarnaast wordt het vaak als ziltig omschreven.

Edelstenen water

Iets anders wat heel leuk is om een keer te proberen is edelstenen in je water doen. Natuurlijk is niet iedere steen hier geschikt voor, dus je zult je wel even goed in moeten lezen welke steen je wilt gebruiken.

De stenen die in ieder geval geschikt zijn, zijn:

amethist, rozenkwarts, bergkristal, aventurijn en agaat

Het grappige is dat ik vaak hoor dat iedere steen toch een iets andere smaak creëert. Over het algemeen schijnt het water frisser en zachter te smaken.

Een magneet in je water

Laatst had een vriendin van me een speciale magneet in haar waterflesje. Deze was van het merk Energetix. Dit is een bedrijf dat zich verdiept in de positieve effecten van magneetsieraden.
Ik kan niet in duidelijke woorden omschrijven. Het was meer dat het zachter aanvoelde in je mond, dan een bijzondere smaak. Het was eerder alsof het water nog minder watersmaak had.

 

Het is niet zo dat ik verwacht dat je alles geloofd of dat ik je wil overtuigen. Het is een idee om mee te spelen en eens te kijken hoe jij het ervaart. Ga er dus lekker open in en probeer eens iets uit. 😉

 

4 Comments

 1. Elly van Uden says:

  Hallo Scarlet,

  Het is ook leuk om je glas water met Reiki te behandelen. Een aantal minuten je handen om het glas leggen en dan smaakt het water ook zachter. Je ziet er zelfs energiebubbeltjes in verschijnen.

  Met vriendelijke groet,
  Elly van Uden

  1. Scarlet says:

   Klopt! Dat is een heel leuk idee!

  1. Scarlet says:

   Tof!

Leave a comment

Your email address will not be published.