De werking van Aventurijn

Posted on
de werking van aventurijn

Aventurijn is een steen met een sterke kalmerende en ontspannende werking. Deze edelsteen helpt je dan ook om je hoofd en emoties tot rust te brengen.

Deze edelsteen geeft een natuurlijk steuntje in de rug in onrustige periodes. Hij brengt je emoties tot rust en helpt je minder te piekeren en te malen. Met name als je boos en gefrustreerd bent, om wat voor reden dan ook, helpt deze steen je om tot rust te komen.

Aventurijn brengt je namelijk terug naar waar het werkelijk om gaat en wat je werkelijk voelt. Hij brengt je weer in contact met jezelf, waardoor je beter los kunt laten. Hierdoor wordt je rustiger en toleranter. Daarnaast brengt deze steen ook je creativiteit weer naar boven.

Als je deze edelsteen langer bij je draagt, vergroot hij ook je besluitvaardigheid en doorzettingsvermogen. Dit is juist heel fijn als je actie moet ondernemen om door deze onrustige periode te komen.

Aventurijn is een langzaam werkende steen

Deze steen is een langzaam werkende steen. Dat betekent dat de werking steeds sterker wordt naarmate je de steen langer draagt.
Het is dan ook zeker te raden om deze steen of de hele nacht of de hele dag bij je te houden.

De kleur van aventurijn

Deze edelsteen komt van nature in vele kleuren voor. De meest voorkomende kleuren daarvan zijn groen, blauw, geel, oranje en rood

Werkgebied

ontspanning, innerlijke rust, loslaten, geduld, geluk, boosheid en irritatie

Chakra’s

hartchakra

Te combineren met

Bergkristal en mosagaat

Sterrenbeeld

stier, tweeling en maagd

Verzorging

Aventurijn kan op alle manieren verzorgd worden, maar de meest effectieve manier is deze steen afspoelen onder stromend water.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.